Prezentatorul Kanal D, Dan Cruceru a fost internat cu COVID-19. La fel soția sa, deputata Cristina Pocora și copiii lor

”Am avut virusul, cu simptome ca la carte. Și aproape toată familia mea a trecut prin această boală. Totul în urmă cu mai bine de o lună. Ne-a fost rău, dar acum suntem cu toții foarte bine”, ne aduce la cunoștință prezentatorul care s-a aflat internat, alături de familia sa, timp de zece zile la Institutul național de boli infecțioase ”Matei Balș”.

 ”Din fericire, nimeni altcineva nu a fost infectat de către noi. În acea perioadă, nu eram implicat în vreun proiect de televiziune, iar interacțiunile mele, înainte de aflarea diagnosticului, fuseseră doar cu persoane foarte apropiate”, ne spune Cruceru, tatăl unei fetițe de 9 ani, dar și a unui băiețel de 2 ani (FOTO), care a fost și el internat. Cruceru s-a hotărât să divulge nefericita experiență din viața sa după ce a acceptat să doneze plasma la Centrul de Tranasfuzie Sanguină București”, sensibilizat de situația unui tânăr.

”Din toată familia, am fost singurul eligibil pentru donare. Cei care pot dona plasmă după Covid sunt foarte puțini. Trebuie să fie sănătoși, să nu se afle sub un tratament, să nu fi suferit operații în ultima vreme, sunt multe condiții care trebuie îndeplinite ca o persoană să fie declarată eligibilă. Și, la final, rămân foarte puțini. Un prieten m-a abordat pe același subiect: să merg să donez plasmă pentru o cunoștință de-ale lui. Un puști de doar 21 de ani în stare gravă. Da, doar 21 de ani, în stare gravă din cauza Covid”

Soția prezentatorului, Cristina Ancuța Pocora a fost purtătoare de cuvânt al PNL și, timp de opt ani a fost aleasă pe listele liberalilor să ocupe un loc în Parlament.

Ieri și Ozana Barabancea a donat plasmă după ce s-a vindecat de noul coronavirus.

Soția, pnl-ista Ancuța Pocora și cei doi copii ai prezentatorului Kanal D

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed