Prietena lui Șoșoacă a primit emisiune în trustul lui Voiculescu

Amalia Bellantoni, care s-a remarcat la manifestatiile organizate de Diana Sosoaca purtand o tigaie pe cap, a primit emisiune la Antena Stars, post in cadrul trustului Intact al lui Dan Voiculescu.

Bellantoni, patroana a unui restaurant din Capitala, s-a remarcat la manifestatiile din Capitala alaturi de Diana Sosoaca, Oana Lovin, Codruta Cerva si alte celebre scandalagioace aparute in spatiul public odata cu pandemia.

Antena Stars a anuntat, marti, ca Bellantoni va realiza o emisiune numita „La Famiglia, cu Amalia Bellantoni”. Prima editie va fi sambata, 8 ianuarie, de la ora 16:00.

„Acest reality show vine intr-o perioada cum nu se putea mai potrivita pentru familia nostra! Dupa o perioada indelungata cu activitati restranse, din cauza pandemiei, o luam de la capat si ne intoarcem la origini si nu oricum, ci in adevaratul sens al cuvantului.

Astfel, telespectatorii ne vor putea urmari in activitati dintre cele mai diverse – cresterea animalelor, plantarea legumelor pentru business si nu numai, diverse activitati din zona productiei de mozzarella – inclusiv mulsul animalelor pe care acum ceva timp nici macar nu m-as fi gandit ca le-as fi putut vedea in vecinatate, daramite sa stau in preajma lor”, afirma Amalia Bellantoni in comunicatul de presa.

Bellantoni, alaturi de Sosoaca, Oana Lovin, Luis Lazarus si Codruta Cerva.

 

Sosoaca a sustinut anul trecut ca, impreuna cu Bellantoni, nu va tolera impunerea de noi restrictii legate de pandemie.

”Sa-i fereasca Dumnezeu sa indrazneasca astfel de restrictii, ca nu scot 20.000 de oameni, scot jumatate din Romania in strada, impreuna cu Dan Chitic, Iosefina Pascal, Luis Lazarus, cu Codruta Cerva, cu Amalia Bellantoni”, spunea Diana Sosoaca la RTV in luna martie a anului trecut.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed