AcasăPoliticPrimarul din Crevedia, exclus din PSD. Informații de ultimă oră

Primarul din Crevedia, exclus din PSD. Informații de ultimă oră

Informații de ultimă oră după explozia de la Crevedia. Primarul din Crevedia Florin Petre, a fost exclus, iar primarul din Caracal, Ion Doldurea, a fost suspendat din PSD, la cererea lui Marcel Ciolacu.

Informația a fost confirmată d surse politice pentru STIRIPESURSE.RO.

În cazul lui Ion Doldurea, Marcel Ciolacu explicat a spus că în statutul PSD nu există instituția autosuspendării din calitățile politice deținute.

Amintim că anterior, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a afirmat că i-a spus primarului de la Caracal, Ion Doldurea, să se autosuspende din PSD, în contextul în care fiul acestuia deţine staţia GPL unde au avut loc exploziile.

Ce se întâmplă după explozia din Crevedia

„Primarul de la Caracal, eu l-am rugat să candideze pentru PSD, pentru că am avut doi primari care nu şi-au făcut treaba în cele două mandate anterioare şi l-am rugat să candideze. Nu cred că am o legătură politică cu primarul de la Caracal. În rest, pe Doldurea sau pe copiii lui, nu cunosc pe niciunul”, a arătat Stănescu.

De asemenea, Stănescu a spus că nu a vorbit niciodată cu fiul primarului, Ionuţ Doldurea.

„Cu primarul de la Caracal am vorbit la telefon, i-am zis că e bine să se autosuspende din partid până organele de anchetă îşi fac datoria şi mai mult şi eu spun acelaşi lucru – organele statului să îşi facă datoria. Cine e vinovat să plătească”, a arătat el.

„Toţi avem copii. Dacă mă întrebaţi pe mine, fiul meu, nu ştiu ce face fiul meu, pentru că are 36 de ani. Vom analiza la momentul respectiv (…) Nu ştiu dacă primarul de la Caracal se întâlnea cu fiul de două-trei ori pe an”, a mai spus secretarul general al PSD.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.