Primul local operat de roboți va fi deschis la începutul anului viitor. Ce rol vor avea oamenii

Primul restaurant operat de roboți va fi deschis la începutul anului viitor în Pasadena, California.

Față de localurile chinezești unde esti doar servit la masă de roboți, fast food-ul va uimi cu capacitatea mașinilor e a găti și de a se folosi de inteligența artificială în prepararea anumitor produse.

În primă etapă roboții ”de bucătărie” vor face doar hamburgeri și cartofi prăjiți, spre deliciul clienților, însă, cu timpul, rolurile acestora se vor diversifica. Localul nu este unul chiar autonom deoarece materia primă va fi adusă în continuare de oameni, care vor superviza preparatele și, să nu pară chiar ciudat, nu va lipsi o persoană al cărei chip să dea încredere clienților. În ciuda tehnologiei avansate, în realitate, gătitul s-a dovedit o mare problemă pentru prototipurile hi-tech.

Primul local operat de roboți va fi deschis la începutul anului viitor! Grupul de robotică ce a venit cu ideea, după ani ce cercetări, a testat diverse mașini în industria ospitalității americane pe anumite sectoare. Clienții vor avea nevoie de un cont pentru a comanda burgerii făcuți de uimitoare mașini în timp real, apoi puși pe grill. Compania ce a implementat inovația laudă că roboții care vor deservi restaurantul nu vor avea probleme la contactul cu baițul vegetal folosit pentru prăjirea cartofilor, reducând în bucătorie riscul de accident și consumul execesiv de ulei.

De ceva ani, o companie chinezează s-a remarcat prin utilarea unui restaurant cu mici roboți care asigură servirea clienților.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri