Pro Tv a sistat din nou filmările pentru ”Vlad”. Coronavirusul a blocat acțiunea!

0
16
Pro Tv a sistat din nou filmările pentru ”Vlad”. Coronavirusul a blocat acțiunea!

Printre cei care ar fi fost depistați pozitiv s-ar număra câțiva membri ai echipei de filmare, și se zvonește că însuși Adrian Nartea, alias Vlad a luat COVID-19. Actorul ar fi primit vestea tristă după ce producătorii au făcut testarea periodică a tuturor celor implicați în serial.

Este pentru a doua oară când pandemia blochează acțiunea serialului ajuns la sezonul 3, după ce, din luna martie și până la sfârșitul lunii iunie, a mai avut o lungă pauză. După ce Andreea Esca s-a confruntat cu virusul, în urmă cu ceva zile, un alt îndrăgit actor, prezentatorul emisiunii ”Visuri la cheie”, Dragoș Bucur a fost depistat cu COVID-19.

Toate persoanele care au intrat în contact direct cu Dragoș Bucur au fost contactate și sunt în procedura de testare,de asemenea filmările la ”Visuri la cheie” (Pro TV) au fost oprite temporar. După ce Dragoș Bucur a fost confirmat pozitiv, producătorii au decis ca toată echipa de producție, dar și arhitecții și designerii să intre în autoziolare până la aflarea rezultatelor testelor.

”Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la ”Visuri la Cheie”. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca și până acum, în fiecare miercuri, la Pro TV”, a fost mesajul lui Dragoș Bucur.