Profită de oferte last-minute pentru destinaţii exotice! Vezi aici cât costă

Venezuela – Insula Margarita
Pachetul include: cazare şapte nopţi la un hotel de trei stele, masă în regim all-inclusive, bilet de avion din Frankfurt, taxe de aeroport, transferuri şi asistenţă turistică. În preţ nu este inclus preţul biletului de legătură Bucureşti-Frankfurt (cca. 250 euro).
Plecarea are loc pe 20 septembrie.
Preţ last minute: 889 euro/persoană
Preţ vechi: 1.378 euro/persoană

Republica Dominicană – Bavaro
Pachetul include: cazare şapte nopţi la un hotel de cinci stele cu regim de masă all-inclusive, transferuri, taxele de aeroport, dar şi suplimentul de carburant. Nu este inclus transportul spre şi dinspre Madrid şi taxele guvernamentale de 32 dolari/persoană.
Plecarea are loc pe 7 septembrie
Preţ last minute: 725 euro/persoană
Preţ vechi: 920 euro/persoană

Insulele Capului Verde – Boa Vista
Pachetul include: cazare şapte nopţi cu mic dejun la un hotel de patru stele, transferuri, transport cu avionul pe ruta Madrid-Boa-Vista-Madrid, taxele de aeroport. Nu este inclus transportul din şi spre Madrid.
Plecarea are loc pe 30 august
Preţ last minute: 525 euro/persoană
Preţ vechi: 789 euro/persoană

Maldive – North Male Atoll
Pachetul include: cazare şapte nopţi cu demipensiune la un hotel de patru stele, taxele de aeroport, transport Bucureşti-Male-Bucureşti. Nu sunt incluse transferurile.
Plecarea are loc pe 29 august
Preţ last-minute: 1798 euro/persoană
Pret vechi: 2.545 euro/persoană

Mexic – Playa Del Carmen
Pachetul include: cazare şapte nopţi în regim all-inclusive la un hotel de patru stele, transferuri, taxele de aeroport, transfer cu avionul pe ruta Madrid-Cancun-Madrid. Nu este inclus transportul spre şi dinspre Madrid.
Plecarea are loc pe 12 septembrie
Preţ las minute: 775 euro/persoană
Preţ vechi: 918 euro/persoană

Guadalupe
Pachetul include: cazare şapte nopţi cu mic dejun la un hotel de patru stele, cazare o noapte la un hotel de trei stele din Paris, bilet de avion pentru zbor internaţional Bucureşti-Poin a Pitre-Bucureşti, taxele de serviciu şi TVA. Nu sunt incluse transferurile, excursiile opţionale, mesele nespecificate în program, produsele din minibar, asigurarea medicală.
Oferta este valabilă în perioada 01.09 – 20.12.
Preţ vechi: 1.810 euro/persoană
Preţ nou: 1.690 euro/persoană

Zanzibar
Pachetul include: cazare şapte nopţi cu mic dejun la hotel de patru stele, transport dus-întors Bucureşti-Zanzibar-Bucureşti, transferuri, taxele locale. Nu sunt incluse cazarea suplimentară la Milano pentru o noapte, transferurile la Milano, excursiile opţionale.
Plecarea are loc pe 4 septembrie
Preţ nou: 1.590 euro/persoană
Preţ vechi: 2.085 euro/persoană

Martinica
Pachetul include: cazare şapte nopţi la un hotel de trei stele, transport Bucureşti-Martinica-Bucureşti, transferuri, cazare o noapte la Paris la un hotel de trei stele, taxele de bagaj.
Perioada: 14.09 – 23.09
Preţ nou: 990 euro/persoană
Preţ vechi: 1.740 euro/persoană

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed