Promisiunea anului 2024: O schimbare rapidă în Sănătate

Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a declarat că, în următorul an, ministerul va continua dezvoltarea şi implementarea de proiecte care „vor aduce o schimbare rapidă pozitivă”, iar investiţii de 11 miliarde de lei sunt în curs de desfăşurare.

„În 2023 am început schimbări semnificative în sistemul de sănătate – un nou capitol în reformarea şi modernizarea acestuia. Investiţii fără precedent de 11 miliarde de lei sunt în curs de desfăşurare, punând bazele unor infrastructuri vitale: noi spitale, centre dedicate pacienţilor cu arsuri grave şi cu afecţiuni oncologice, precum şi consolidarea serviciilor de neonatologie, ambulatorii de specialitate şi cabinete de medicină de familie”, a scris Alexandru Rafila, luni pe Facebook.

El a mai spus că Ministerul Sănătăţii este dedicat „îmbunătăţirii continue a sistemului de sănătate şi ne asigurăm că fiecare pas este gândit pentru a răspunde nevoilor reale ale pacienţilor şi personalului medical”.

„În următorul an vom continua dezvoltarea şi implementarea de proiecte care vor aduce o schimbare rapidă pozitivă! Conştienţi de responsabilitatea care ne revine, ne angajăm să lucrăm cu bună-credinţă şi profesionalism. Vă invităm să ne fiţi alături în acest demers important, fiecare contribuţie este valoroasă pentru noi. Împreună, vom construi un sistem de sănătate mai puternic şi mai eficient. Aşa să ne ajute Dumnezeu! La mulţi ani sănătoşi tuturor românilor!”, a completat Rafila. 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed