x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(7) "politic"

Propaganda rusă dedică ode parlamentarilor excluși de pe listele PSD

Sputnik deplânge eliminarea lui Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu de pe listele PSD.

Autor: Mihai Voican | Sursa: ȘTIRI PE SURSE | Publicat: 23.10.2020, 8:35

Oficiosul Rusiei, site-ul Sputnik, deplânge eliminarea de pe lista PSD a lui Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu. Sputnik le dedică ode celor doi parlamentari PSD și o critică pe Gabriela Firea, liderul PSD București, pentru că i-a eliminat de pe liste.

 

A umilit-o ca niciodată! Cuvinte grele la adresa Monicăi Anisie: Avem o generație pierdută

 

Iată ce relatează Sputnik despre eliminarea lui Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu de pe listele PSD:

”Culmea, el a fost propus chipurile chiar de organizația Sector 4, din care făcea parte Șerban Nicolae! Cu alte cuvinte, nu a fost propus unul dintre cei mai buni senatori PSD, personalitate de mare notorietate și un jurist de primă mână, om de încredere al lui Ion Iliescu – ci un liberal transformat peste noapte în pesedist – în urma unor controversate combinații de la Capitală!

 

Nelu Tătaru A PROMIS: Gata cu nedreptățile în sistemul medical

 

La fel, de la sectorul 2 nu a fost propus Liviu Pleșoianu, unul dintre cei mai activi și iubiți parlamentari PSD, ci noul ”pesedist”, Dan Cristian Popescu, fostul lider liberal, care a mâncat o bătaie rușinoasă la alegeri de la un necunoscut de la USR!…

Da, li se poate reproșa celor doi o anumită lipsă de… act de prezență în organizațiile respective – dar au compensat-o din plin prin bătăliile duse în Parlament, la televiziuni sau în mediul online – unde PSD ar fi fost… varză fără ei!

Ori, toate aste poartă un nume – Gabriela Firea. Nu Sectorul 2, nu Sectorul 4, ci Gabriela Firea, spun sursele noastre! Desigur, Firea având susținerea liderilor Ciolacu și Dâncu, cei care oricum nu-i înghițeau pe Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu!”, arată Sputnik.