Putin vrea întărirea armatei din Rusia

Putin a făcut anunțul! În urma realegerii sale, preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat consolidarea în continuare a organizaţiilor militare şi de securitate, relatează miercuri DPA.

„Desigur, astăzi, şi mai ales astăzi, consolidarea capacităţii de apărare şi a securităţii statului rus este deosebit de importantă”, a declarat Putin agenţiei de ştiri de stat TASS la o întâlnire cu liderii grupurilor parlamentare, scrie agerpres.ro.

El a portretizat încă o dată Ucraina, pe care a atacat-o, ca pe un agresor şi a declarat că poporul rus nu va fi intimidat.

Referindu-se la intensificarea bombardamentelor asupra regiunilor ruseşti de la frontiera cu Ucraina, Putin a spus că inamicul obţine exact opusul a ceea ce intenţionează prin acţiunile sale.

Au existat victime de partea rusă, dar acestea sunt mici în comparaţie cu numărul victimelor şi amploarea distrugerilor pe care Rusia le-a provocat Ucrainei.

Deşi, a făcut apel de la Moscova la curajul propriului popor, Putin nu a vizitat niciodată frontul de când a început războiul, în urmă cu mai bine de doi ani. În schimb, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a făcut numeroase vizite pe front.

De asemenea, Putin a stat recent departe de regiunile rusești care au fost atacate.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed