AcasăGeneralRadu Banciu, derapaj la adresa femeilor: „Cred că v-ar conveni mai degrabă...

Radu Banciu, derapaj la adresa femeilor: „Cred că v-ar conveni mai degrabă să vă plesnească de să vă meargă fulgii unul care arată a bărbat”

Jurnalistul Radu Banciu a strecurat, printre știrile din fotbal din emisiunea sa de joi Fotbal All Inclusive de la Prima Sport, și mai multe comentarii la adresa femeilor, spunând că 99% dintre femeile pe care le-a cunoscut „asta își doreau: să le mai și plesnești din când în când”: „Sunt atât de proaste cele mai multe că asta își doresc”. Contactat de Libertatea, Banciu a spus că a fost „o fabuloasă satiră, o discuție făcută ca să râdem de prostie, nu să incităm la violență”.

„Atât timp cât pari inabordabil, toată proasta-i topită după tine. Atât timp cât te dai cocoș, femeia e în jurul tău. În momentul în care dai un pic în tandrețe, în nostalgie, nu o mai interesezi”, a spus Radu Banciu în emisiunea difuzată în direct. Jurnalistul a răspuns în acest fel la comentariul unui urmăritor care i-a spus că „a alungat toate muierile de pe chat”.

Radu Banciu a mai spus că femeilor le place ca bărbatul să fie dur cu ele, „să fie bărbat”: „Așa era și Alexandra Brad (una dintre urmăritoarele emisiunii, care a comentat de mai multe ori în chat-ul live, n.r.), de câte ori ne răsteam la ea, în genunchi venea. O dată i-am zis: nu ieșim și noi să bem o…? Gata, n-a mai intrat pe chat o săptămână”.

În aceeași emisiune, el a afirmat că 99% din femeile pe care le-a cunoscut „asta își doreau: să le mai și plesnești din când în când, să vadă că există o autoritate”: „Dar asta nu o spune niciuna în viața reală. Ele o spun așa, în cuplu”.

Radu Banciu, cunoscut pentru stilul său caustic de a comenta evenimentele, acesta fiind și formatul emisiunilor pe care le-a realizat de-a lungul timpului, a spus, pentru Libertatea, că totul „o fabuloasă satiră, o discuție făcută ca să râdem de prostie, nu să incităm la violență”.

(De la minutul 25)

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.