Radu Mazăre: Mamaia va găzdui un festival internaţional al cluburilor în această vară

0
10
Radu Mazăre: Mamaia va găzdui un festival internaţional al cluburilor în această vară

“Voi fi prezent (n.r. – la Târgul de Turism) cu o pastilă din ceea ce va fi carnavalul din vara asta, cu ceva vestimentaţie, ceva costume şi cu evenimentele care vor fi pregătite pentru vara asta. În legătură cu evenimentele, pot să vă spun că va fi festivalul internaţional al cluburilor. Va avea loc în iunie şi cluburi din Monte Carlo, Hong Kong, Moscova, Miami vor fi prezente aici şi vor avea câte o noapte în câte un club românesc. Deci va fi clubul românesc şi clubul din ţara respectivă care va veni cu costume, cu DJ, cu animatori, cu spectacolul lor”, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Radu Mazăre.

 

El a precizat că tematica aleasă pentru prezenţa la Târgul de Turism al României este inspirată din Ulise şi din Legendele Olimpului.

 

Primarul a spus că deocamdată nu ştie costurile exacte la care se ridică organizarea festivalului cluburilor, dar suma respectivă urmează să fie împărţită între autorităţile locale şi agenţii economici.

 

Radu Mazăre a fost întrebat şi ce se întâmplă cu secretarul de stat de la Turism propus de PSD Constanţa şi a menţionat că lucrurile încă nu sunt clare, dar se află pe drumul cel bun.

 

“Am avut o discuţie cu doamna Grapini. Lucrurile sunt în regulă, sunt de colaborare, dacă nu ţip, înseamnă că sunt în regulă, să vedem cum o să se aşeze lucrurile. Propunerea rămâne, s-ar putea să fie preşedinte, s-ar putea să fie vicepreşedinte a Autorităţii pentru Turism, există şi funcţie de vicepreşedinte, care se va ocupa, dacă va fi vicepreşedinte, de ceea ce înseamnă litoral”, a afirmat Mazăre.

 

Pentru această funcţie, PSD Constanţa a nominalizat-o pe Mirela Matichescu, proprietara unui club de pe litoral