x


  • EUR
    4.8743
    USD
    4.0259
string(16) "instant-articles"

REBENGIUC vorbește despre colegul său mort: ”A preferat să asculte fel de fel de securiști”

Actorul Victor Rebengiuc a făcut câteva declarații legate de moartea lui Bogdan Stanoevici.

Autor: Mihai Voican | Sursa: ȘTIRI PE SURSE | Publicat: 13.01.2021, 9:51

Actorul Victor Rebengiuc a declarat despre colegul de breaslă, actorul Bogdan Stanoevici, că a murit de COVID-19, după ce a ascultat de ‘foștii securiști’ și nu de sfatul ‘specialiștilor în domeniu’.

 

Liviu Dragnea NU mai iese din închisoare. Ce au decis judecătorii: E inadmisibil așa ceva

 

„Multă lume a trecut prin asta, asta e exprimarea bună, nu a rămas acolo. E o boală pe care o cauţi. Dacă nu o cauţi, nu o găseşti. Ea te găseşte chiar dacă te protejezi. Eu am stat liniştit acasă, nu m-am băgat în mulţimi şi virusul tot a dat de mine, deşi m-am ascuns cât am putut. Am avut două săptămâni de carantinare la domiciliu şi asta a fost. Cu medicaţia care mi s-a dat am trecut peste.

 

Au lăsat primarii cu ochii în soare! REVOLTĂ pe tema vaccinării

 

 

El (n.r Bogdan Stanoeivici) a căutat chestia asta, cred că este o ştire falsă că a murit din cauza nosocomialelor. Că ar trebui să moară toţi cei care se infectează cu aşa ceva în spitale. Asta e situaţia. Trăim o pandemie, este peste tot, în toată lumea, planeta e bolnavă în momentul de faţă, şi toţi trebuie să luptăm pentru a scăpa de această nenorocire. De ce să nu ascultăm nişte oameni care au posibilitatea să ne dea nişte sfaturi bune, pentru că sunt specialişti în domeniu? În schimb, ascultăm fel de fel de foşti securişti care vin şi spun că nu e bine să fie stare de alertă. Cum vine treaba asta?”, a declarat Victor Rebengiuc pentru România TV.