Reduceri bugetare cu SUV-uri noi-nouţe. ADR Craiova a cumpărat 3 Dacia Duster (VIDEO)

Agenţia de dezvoltare regională din Craiova monitorizează programele care se desfăşoară cu bani europeni în cinci judeţe. În planul de achiziţii din acest an instituţia avea trecută cumpărarea de vehicule noi.

„Le-am achiziţionat în cursul lunii mai,  în cadrul programului de asistenţă tehnică, a contractului de finanţare semnat între ADR Sud-Vest Oltenia şi Ministerul Dezvoltării”, a spus Dorin Delureanu, şef departament ADR Oltenia.

Agenţia a cumpărat trei maşini Dacia Duster. Au fost alese versiunile diesel, mai scumpe, pe motiv că pe viitor consumul de combustibil va fi mai mic. Şi era necesar ca vehiculele să fie unele care să facă faţă în condiţii grele.

„Sunt şi drumuri de ţară, şi drumuri neasfaltate. Am avut mari probleme cu întreţinerea şi cu costurile de întreţinere la autoturisme”, a mai adăugat şeful departamentului ADR Oltenia.

Cele trei autoturisme de teren au costat 42 de mii de euro. 30 de mii de euro au fost alocaţi de Ministerul Dezvoltării, iar 12 mii au venit din bugetul propriu al agenţiei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed