Robert Glinţă, despre David Popovici: “A făcut valuri de aproape şi-a înecat concurenţa”

Robert Glinţă a notat, sâmbătă seară, într-un mesaj postat pe Instagram, că David Popovici, care a obţinut două medalii de aur la Campionatul Mondial de la Budapesta, “a făcut valuri de aproape şi-a înecat concurenţa”, conform News.ro.
“Profitând de experienţe mai bogate pe cea mai importantă scenă, cu încă două finale de CM, la Budapesta.
Mergem mai departe cu ochii încă pe premiul cel mare, cu mai multă energie şi cu motivaţie pentru a ne îndeplini ambiţiile”, a scris Glinţă în engleză, după care a continuat în română:
“Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici la acest campionat!
Vă mulţumim tuturor celor care ne-aţi urmărit, celor care aţi venit să ne priviţi si celor care v-aţi gândit la noi în aceste zile, voi sunteţi adevăraţii eroi care aţi făcut valuri (desigur împreună cu David care a făcut la valuri de aproape si-a înecat concurenţa. Way to go giant!
Mult succes în continuare săritorilor noștri români care urmează să intre în competiţie, Constantin Popovici şi Angelica Muscalu”.
Glinţă s-a clasat sâmbătă pe locul cinci în proba de 50 m spate, la CM de la Budapesta. El a concurat la Campionatul Mondial şi la 100 m spate, probă în care s-a clasat pe locul 8. David Popovici a concurat la 100 m liber şi 200 m liber şi în ambele probe a obţinut aurul mondial.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed