Românii au Talent 2023 intră vineri în semifinale. Când va avea loc finala talent show-ului ce pune la bătaie 120.000 de euro

Popularul talent show Românii au Talent a ajuns în faza semifinalelor, etapa începând chiar în acestă vineri.

O săptămână mai târziu, pe 5 mai va putea fi urmărită și cea de-a doua semifinală live a spectacolului de televiziune. Mult așteptatul moment al finalei este programat pe 12 mai, care va culmina cu acordarea premiului cel mare ”Românii au Talent”, în valoare de 120.000 de euro. Ca și anul trecut, se va acorda și un premiu de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

În sezonul precedent, 11 concurenți s-au aflat sub semnul competetiției în finala show-ului. ”Vineri este ultima șansă a sezonului #13magic pentru concurenții noștri să demonstreze că merită un loc în semifinală”, se arată pe contul oficial al popularului concurs de televiziune.

Românii au Talent 2023 intră vineri în semifinale. Când va avea loc finala

Sezonul 13 al spectacolului Românii au Talent a început pe 20 ianuarie. Săptămână de săptămână, concursul al cărui jurați sunt Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, și prezentatori Smiley& Pavel Bartoș, nu a avut concurență pe tronsonul orar. Peste două milioane de români au stat cu ochii pe Pro Tv la ultima ediție. De ani buni, show-ul Românii au Talent este lider detașat de audiențe.

Cel mai bine cotat debut rămâne cel din 2013 când 5,3 milioane de telespectatori au urmărit concursul.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed