„Românii sunt prea ocupaţi să supravieţuiască“

Ionuţ Rusu a absolvit cursurile unei facultăţi de comunicare din Danemarca în urmă cu patru şi, pentru că n-a găsit ceea ce căuta în Peninsula Scandinavă, s-a întors în ţară plin de speranţe, gândind că îşi va putea face un viitor pe meleaguri autohtone.
“Sincer vorbind, am plecat puţin dezamagit din Danemarca, fără să mă gândesc că mă voi întoarce acolo. Am fost supărat că în capul meu nu se regăseşte nicio informaţie învăţată pe de rost. Pe măsură ce au mai trecut anii, am început să înteleg ceea ce s-a întâmplat cu mine în Danemarca. Era normal să fiu supărat că nu am învăţat nimic pe de rost, pentru că ceea ce mă învăţase sistemul fusese să gândesc critic, să caut surse corecte, să mă informez, dar asta am descoperit în România, atunci când am început să îmi pun cunoştinţele la treabă”, spune Ionuţ Rusu.

Citeste mai mult: adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/specialistul-comunicare-vandut-covrigi-pipera-romanii-ocupati-supravietuiasca-nevoia-bani-oameni-santajabili-1_557d77a8cfbe376e35461567/index.html

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed