S-a întâlnit Ponta cu Orban? Răspunsul liderului Pro România

Liderul PRO România, Victor Ponta, anunță că nu s-a întâlnit deloc cu premierul Ludovic Orban în 2020.

Duminică, Bugetul.ro a publicat în premieră informația potrivit căreia liderul Pro România, Victor Ponta, duce negocieri secrete cu partidul condus de Ludovic Orban.

„Surse liberale susțin pentru bugetul.ro că Victor Ponta a făcut potecă în Modrogan 1 (sediul PNL) unde ar fi avut mai multe negocieri de taină cu Ludovic Orban, totul cu știința și aprobarea președintelui Klaus Iohannis care își dorește destructurarea PSD”, scria ieri Bugetul.ro.

„Nu m-am întâlnit niciodată, nicăieri. Nu aveți o Biblie? Jur, aici! Nu m-am întâlnit în 2020 cu Ludovic Orban. Ultima dată m-am întâlnit înainte de votarea guvernului său, în noiembrie anul trecut, când i-am spus clar că nu-l votez. Atunci, cred că a pus mâna pe telefon și a ieșit Mihai Tudose și a zis: Trebuie să votăm Guvernul PNL că altfel … și l-am dat afară pe Tudose. I-am zis du-te mă la PNL. Sorin Câmpeanu, Daniel Constantin, care au zis că trebuie să votăm guvernul PNL, s-au dus la PNL, dar Tudose a fost trimis la PSD.

De atunci așa a fost, eu nu m-am mai văzut cu Ludovic Orban. Nu am ce să vorbesc nici acum, nu m-a căutat, nu l-am căutat. PRO România vreau să susțină un Guvern anti criză, dacă nu, vreau să fie opoziție”, a declarat Ponta la interviurile DC News.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed