Săftoiu vorbeşte despre media salarială din televiziunea publică

„Sindicatul a cerut un echilibru salarial, iar acum eu cred că echitatea socială este atinsă, iar media salarială în SRTV este de 3.000 – 3.200 de lei pe lună. Când am preluat conducerea televiziunii publice am găsit un dezmăţ salarial, erau şi salarii mici, minime pe economie, dar 10-15% dintre membrii conducerii aveau salarii care depăşeau 10.000 de lei pe lună”, a declarat Claudiu Săftoiu, la şedinţa Comisiilor reunite de buget ale Parlamentului.

El a adăugat că în toamnă se va produce revirimentul pe grilă al SRTV, iar televiziunea publică va începe, din vară, să producă teatru tv şi vor veni mulţi actori români buni să filmeze pentru aceste producţii.

„Avem nedifuzate zeci de filme de foarte bună calitate care trebuie difuzate pentru că ele ies din licenţă până la sfârşitul anului”, a mai spus Săftoiu.

Comisiile de buget ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au dat marţi aviz favorabil pentru execuţiile bugetare pe anul 2012 ale Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES, Societăţii Române de Televiziune şi Societăţii Române de Radiodifuziune.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed