Scandal în Comisia de Muncă din Parlament! Gabriel Zetea și George Simion, în rol principal VIDEO

Scene incredibile în Parlamentul României. Parlamentarii din Comisia de Muncă au fost la un pas să se ia bătaie. Totul a culminat atunci când liderul AUR George Simion a stins lumina în sală. Volume 100%  

Circul a început în timp ce în Comisie de discuta despre majorarea salariilor primarilor, viceprimarilor și șefilor de consilii locale și județene. Lefurile acestora vor crește cu aproximativ 1.500 de lei brut, dacă legea este promulgată.

Deputații își sprijină în continuare colegii din țară, care îi ajută în campania electorală. În plus, măsura duce la creșteri salariale pentru sute de mii de angajați din administrația locală. Totul a început când George Simion a intrat în camera unde avea loc ședința Comisiei de muncă, filmând cu telefonul.

El a acuzat PSD de minciună, iar social-democratul Gabriel Zetea s-a ridicat de la masă și s-a apropiat de Simion. Cei doi parlamentari și-au aruncat acuzații unul altuia. Scandaul a fost însă generalizat, pentru că parlamentarii nu au reușit să cadă de acord asupra proiectului de lege, dacă să includă majorări doar pentru administrația locală sau și pentru ceilalți demnitari, așa cum fusese votată la Senat. La un moment dat, președintele Comisiei, Adrian Solomon, chiar a ameninat că suspendă ședința.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed