x


 • EUR
  4.6669
  USD
  4.0761
 • 16° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  5 km/h
  Umiditate

  70%
  Presiune

  34203 hPa
string(7) "politic"

Se cunosc deja primii MINIȘTRI din viitorul Guvern

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, a afirmat vineri că, "în principiu", își va continua mandatul, precizând că actualii miniștri ai ALDE ar urma să fie propuși în noul guvern pe aceleași posturi pe care le-au avut în Cabinetul Grindeanu.

Author: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 23.06.2017, 13:51 | Actualizat: 23.06.2017, 13:51

Prezent, vineri, la un forum de diplomație publică organizat de UBB la Cluj-Napoca, Teodor Meleșcanu a afirmat, ca răspuns la întrebările presei, că miniștrii ALDE urmează să fie propuși pe aceleași posturi pe care le-au avut în Guvernul condus de Sorin Grindeanu.

 

”Nu m-am dat niciodată înlături când a fost nevoie să îmi servesc țara. Sunt de profesie diplomat, am fost reconvertit în om politic, așa că sunt un fel de hibrid foarte potrivit pentru activitatea de ministru de Externe care este și politică și profesională. În mod normal voi continua, miniștrii ALDE urmează să fie propuși pe aceleași posturi pe care le-au avut. Într-un guvern de coaliție au loc și negocieri, e foarte posibil să fie și un prim-ministru care să își dorească să facă anumite numiri, de aceea nu pot să fiu categoric. În principiu, voi continua mandatul”, a spus Meleșcanu.