Soacra milionarului Codin Maticiuc este florăreasă! Surpriza pe care i-a făcut-o cel mai bogat actor român

Soacra celui mai bogat actor român este florăreasă. Dacă părinții lui Codin Maticiuc au dezvolta afaceri imobiliare, hoteluri și au chiar propria fundație umanitară, Paula Pandeli, mama iubitei milionarului, are o afacere micuță, de cartier, dar de care este foarte mândră.

Mai ales că florile sale ajung la doritori cu zâmbet și o vorbă bună, ceea ce a transformat-o într-una dintre cele mai iubite vânzătoare de flori din zona istorică a Capitalei, Grivița.

Soacra milionarului Codin Maticiuc este florăreasă! Maticiuc și-a făcut timp să o viziteze în luna mărțișorului pe bunica fetelor sale și să o ureze. ”Am venit să îi spun «La mulți ani» fără nicio floare pentru că flori vinde ea. Puteți să veniți în orice zi, nu doar de 8 martie, să cumpărați flori. Soacra mea e cea mai tare. Nu doar că nu îi aduc flori, nici măcar nu cumpăr flori de la ea pentru că nu mă lasă. Deci, eu dacă trebuie să iau flori de la cineva, iau din altă parte că ea nu îmi ia banii”, a spus Codin Maticiuc (43 de ani) care s-a filmat cu soacra sa.

Cel ce a devenit investitor în câteva din marile succese cinematografice comerciale, filme pe care le-a finanțat cu milione de euro, Codin Maticiuc și Ana Pandeli și-au oficializat recent relația, după mai mulți ani împreună, și doi copii. Codin, care a moștenit afaceri de milioane de euro de la tatăl său, spune că Ana este cea care l-a schimbat total, și l-a transformat într-un familist convins.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed