Sony lansează serii noi de notebook-uri VAIO din gamele multimedia, business şi lifestyle

Iubitorii divertismentului digital vor beneficia de noua serie FW41, care include modele cu memorie de 6GB RAM, iar amatorii de fotografie vor putea testa noua serie AW31. Pentru oamenii de afaceri, VAIO oferă un notebook ultra-portabil cu posibilităţi de conectare superioare şi sistem de operare Windows Vista pe 64 de biţi. Nu în ultimul rând, utilizatorii pentru care stilul reprezintă una dintre valorile importante se vor putea bucura de paleta cromatică a noii serii CS31.

Noile serii de notebook-uri multimedia FW41 (cu display de 16,4 inci) şi AW31 (cu display de 18,4 inci) sunt concepute pentru experienţa multimedia. Modelele din aceste serii integrează ecrane HD în formatul de cinema 16:9 şi unităţi optice Blu-ray pentru vizionarea şi crearea de conţinut HD. Lumina este dispersată uniform pe întreaga suprafaţa a display-ului. În plus, tehnologia exclusivă Sony X-Black îmbunătăţeşte contrastul.

Modelul FW41ZJ este dotat cu sistemul de operare Windows Vista Home Premium (64 biţi), permiţând accesarea tuturor celor 6GB ai memoriei RAM. În plus, modelul încorporează procesorul Intel Core 2 Duo P8700 de 2,53 GHz, capacitatea de stocare fiind de 500 de GB.

Noua serie de notebook-uri Z41 se adresează oamenilor de afaceri şi utilizatorilor care îşi doresc un sistem ultra-portabil cu ajutorul căruia se pot conecta rapid, de oriunde, la internet. Pentru a prelungi cât mai mult autonomia bateriei, modelele VAIO Z 41 integrează sistemul de grafică hibridă, cu ajutorul căruia pot folosi, în funcţie de necesităţile de lucru, una dintre cele două soluţii grafice oferite: unitatea de procesare vizuală NVIDIA GeForce 9300M GS sau unitatea grafica integrată Intel.

Modelul Z41WD/B este conceput pentru performanţă şi conectivitate rapidă: datorită sistemului de operare Windows Vista Business pe 64 de biţi, utilizatorii pot accesa întreaga memorie RAM de 6GB. Astfel cele mai complexe şi solicitante sarcini de lucru pot fi realizate în cel mai scurt timp. În plus, modelul oferă un modem 3G integrat care permite conexiuni wireless cu o viteză de 7,2 Mb/s. Puterea de procesare este asigurată de procesorul Intel® Core 2 Duo P9700 de 2,8GHz, iar capacitatea de stocare este de 400 GB.

Cu seria CS31, VAIO oferă o paletă cromatică bogată pentru notebook-urile sale adresate utilizatorilor stilaţi, care vor să îşi exprime personalitatea în moduri cât mai diverse.

Disponibile în şase culori, notebook-urile surprind tendinţele din vara aceasta – roz coral, negru lemn dulce, alb sidef, roşu aprins, cremă de caramel şi violet. Modelele au integrate aplicaţii de gestionare şi partajare a conţinutului digital precum VAIO Movie Story sau VAIO Music Box.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed