Soția lui Viorel Lis vrea să vindă lucruri din casă pentru un ban în plus!

Soția lui Viorel Lis vinde lucrurile din casă pentru un ban în plus. Oana Lis recunoaște că se confruntă cu probleme financiare, ea având grijă și de fostul edil al Capitalei Viorel Lis (79 de ani), acesta fiind grav bolnav și aproape imobilizat la pat.

Psihoterapeut certificat, Oana Lis și-a reluat activitatea din cauza lipsei banilor. Însă, chiar și așa, cheltuielile pe medicamentația soțului său depășesc veniturile sale. În această situație, soția lui Viorel Lis a luat decizia să mai vândă din obiecte, inclusiv din gardeoba soțului său. Intenția sa, de a vinde lucruri din casă a fost criticată mai ales în mediul online, unde Oana Lis a făcut un apel disperat.

„Unora nu le este jenă să ceară bani la tot mapamondul pentru război și mie să-mi fie pentru că vreau să fac rost de bani pentru un om cu boli cronice, un om bun și drag, de care mă ocup singură 24/24?! Fiecare are valorile lui umane după care se ghidează!”, le-a replicat soția septuagenarului.

Soția lui Viorel Lis vrea să vindă lucruri din casă pentru un ban în plus! ”I-am spus că vreau să aduc un chiriaș în casă”

Am nevoie să valorizez aceste haine. I-am spus (lui Viorel Lis-n.r.) că vreau să aduc un chiriaş în casă, dar el mi-a spus că este ilegal să-i iau din lucruri şi să aduc chiriaşi. Eu nu am mâncare în frigider şi vreau neapărat să fac un bilanţ vestimentar. Vrea să fie că un faraon şi toate lucrurile lui să fie incinerate cu el. Am două portbagaje de haine. La început am spus că le donez, dar unele sunt chiar în stare bună. Poate anumite persoane vor să le cumpere”, a fost intenția declarată a Oanei Lis care l-a înfuriat la culme pe cel căruia-i poartă grija.

Starea de sănătate a lui Viorel Lis nu este chiar una bună iar soția sa îi este alături și încearcă să-l sprijine cu tot ce poate.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed