Steaua a scos la vânzare pachetele pentru meciurile din grupele Europa League (VIDEO)

 

 

Steaua este singura echipă românească prezentă în grupele Europa League în ediţia 2010-2011. Gruparea din Ghencea îi are ca aversari pe Liverpool, Napoli şi FC Utrecht. Dacă din puncte de vedere sportiv, situaţia este extrem de dificilă pentru echipa din Liga unu, din cel al abordării de marketing este ideală.

Astfel, conducerea stelistă speră la încasări substanţiale atât din comercializarea de efecte cu marca proprie, cât şi din vânzarea de bilete la cele trei meciuri programate pe teren propriu. Până la finele lunii septembrie, abonaţii îşi pot achiziţiona pachete cu reduceri de până la 25 la sută, preţurile fiind cuprinse între 78 şi 435 de lei. Biletele individuale vor costa diferit, în funcţe atât de poziţia din stadion, cât şi de calibrul adversarei din grupe.

Astfel, cel mai ieftin tichet, de la peluza întâi, va fi la fi la meciul cu Utrecht, de 30 de lei, iar cel mai scum, la fotolii, în partida cu Liverpool, respectiv de 250 lei. Prima confruntare a Stelei în Europa League se va disputa în deplasare, pe terenul celor de Liverpool, urmând ca pe 30 septembrie, roş-albaştrii să joace în compania italienilor de la Napoli.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed