Steaua debutează în Europa League pe terenul lui FC Liverpool

Steaua este singura reprezentantă a Ligii unu în Europa League. Gruparea roş-albastră începe parcursul european îmn această seară, pe terenul mult mai titratei FC Liverpool. Cele două adversare din primul meci al fazei grupelor competiţiei au parte de rapoarte financiare şi de palmares extrem de diferite. Atât casele de pariuri, cât şi rezultatele europene anterioare o dau favorită certă pe Liverpool.

Gruparea din Premier League nu traversează o perioadă foarte bună, aflându-se la acest debut de campionat abia pe locul 13, însă are un lot extrem de puternic şi de bile organizat. Doar atacantantul Fernando Torres valoarează 50 de milioane pe piaţa transferurilor, respectiv cu 15 milioane mai mult decţt întraga cotă de piaţă a Stelei. Cel mai valoros fotbalist de la echipa antrenată de Ilie Dumitrescu este Bănel Nicoliţă, cu 3 milioane de euro trecute în dreptul său.

De altfel, Liverpool aliniază un lot cu o valoare de 275 milioane de euro, de aproape opt ori mai mult decât al adversarei sale din Liga unu. Partida de pe Anfield va avea fluierul de start la ora 22.05, ora României şi îl va avea la centru pe spaniolul César Fernández.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed