AcasăMoney&PeopleȘtefan Hrușcă pleacă la colindat din noiembrie. 100.000 de euro bagă în...

Ștefan Hrușcă pleacă la colindat din noiembrie. 100.000 de euro bagă în desagă doar din turneul european

După doi ani de pauză, Ștefan Hrușcă revine cu o poftă de colindat mai mare ca niciodată.

Înaintea Moșilor Nicolae ori Crăciun, solistul începe să cânte Sărbătoarea Nașterii Domnului de pe 15 noiebrie și are programate în toată Europa 17 spectacole. De pe 9 decembrie, ”colindătorul șef” Hrușcă își vinde ”ler”-ul în România, unde continuă seria de spectacole până de Crăciun.

Este un real efort muzical, dar pe bani buni, căci după lunga ”hibernare” muzicală,  Hrușcă pleacă la colindat cu sacul, nu cu desaga.

Ștefan Hrușcă pleacă la colindat din noiembrie

 Aproape 100.000 de euro va încasa artistul din turneul său european (Dublin -15 noiembrie, Bristol -17 nov, Southampton -18 nov, Luton-19 nov, Borehamwood -20 nov, Leeds -22 nov, Glasgow- 24nov, Edinburgh -25nov, Preston -26 nov, Birmingham -27 nov, Nottingham -29 nov, Northampton -1 dec, Cambridge -3nov, Londra-4 dec, Bruxelles -6 dec, Bruges -7dec, Antwerp -8 dec).

Pofta de colindat a lui Hrușcă (care, în decembrie împlinește 65 de ani) este mai mare ca niciodată, așa că lista turneului nu este închisă și se află în continuă completare cu noi date din România.

Anul acesta solistul spulberă orice concurență în rândul ”colindătorilor” profesioniști din muzica românească, amintim Ștefan Bănică Jr. ori Paul Surugiu Fuego”. Hrușcă își încheie turneul la Teatrul Național din București, chiar în seara de Crăciun.

Din 1991, Ștefan locuiește împreună cu familia sa, într-un orășel de lângă Toronto, Canada.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.