x


  • EUR
    4.8732
    USD
    4.1013
string(14) "moneyamppeople"

Crăciunul e salvat! Ștefan Hrușcă vine să ne colinde și în 2020

Decizie de ultim moment a lui Ștefan Hrușcă! Artistul nu vrea să rateze reluarea ”timidă” a concertelor în România și deschiderea câtorva săli de spectacole și deja își face bagajele să revină în țară. Folkistul, care locuiește de 20 de ani în Toronto, Canada, vine să ne colinde și în cel mai sărac an din istoria recentă a showbiz-ului românesc.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 24.09.2020, 15:18

Dacă anul trecut l-a detronat și pe Ștefan Bănică Jr. (cel mai popular artist ca număr bilete vândute la spectacole dedicate Crăciunului, în lunile decembrie din fiecare an), Hrușcă vine cu o poftă de colindat mare, însă nu prea are pe unde să se desfășoare.

Pe fondul incertitudinii legată de eventuale noi măsuri în ceea ce privește limitarea coronavirusului, Hrușcă nu a riscat să-și anunțe un spectacol la Sala Palatului, dar o va face la Teatrul Național din București (pe data de 21 decembrie), sala fiind de patru ori mai mică decât principala arenă de evenimente a Bucureștiului.

În 2019, Hrușcă a strâns de pe urma colindelor circa 140.000 euro

Anul trecut, efortul concertistic colindătorului de carieră Ștefan Hrușcă (care, pe 8 decembrie va împlini 63 ani) i-a pus în desagă circa 140.000 euro. După o hibernare muzicală de opt luni în îndepărtata Canadă, la sfârșitul lui 2019, artistul a traversat Oceanul și a susținut un număr impresionant de concerte. A început turneul prin Europa, în luna noiembrie, apoi a cântat întreaga lună decembrie prin România, în unele date chiar și de două ori pe zi. Din 1991, folkistul Ștefan Hrușcă locuiește împreună cu familia sa, într-un orășel de lângă Toronto, Canada.

Principalul său competitor în zona spectacolelor dedicate Crăciunului, Ștefan Bănică Jr. privește cu incertitudine realizarea unor producții la Sala Palatului, așa cum a făcut-o 18 ani la rând.