Crăciunul e salvat! Ștefan Hrușcă vine să ne colinde și în 2020

0
26
Crăciunul e salvat! Ștefan Hrușcă vine să ne colinde și în 2020

Dacă anul trecut l-a detronat și pe Ștefan Bănică Jr. (cel mai popular artist ca număr bilete vândute la spectacole dedicate Crăciunului, în lunile decembrie din fiecare an), Hrușcă vine cu o poftă de colindat mare, însă nu prea are pe unde să se desfășoare.

Pe fondul incertitudinii legată de eventuale noi măsuri în ceea ce privește limitarea coronavirusului, Hrușcă nu a riscat să-și anunțe un spectacol la Sala Palatului, dar o va face la Teatrul Național din București (pe data de 21 decembrie), sala fiind de patru ori mai mică decât principala arenă de evenimente a Bucureștiului.

În 2019, Hrușcă a strâns de pe urma colindelor circa 140.000 euro

Anul trecut, efortul concertistic colindătorului de carieră Ștefan Hrușcă (care, pe 8 decembrie va împlini 63 ani) i-a pus în desagă circa 140.000 euro. După o hibernare muzicală de opt luni în îndepărtata Canadă, la sfârșitul lui 2019, artistul a traversat Oceanul și a susținut un număr impresionant de concerte. A început turneul prin Europa, în luna noiembrie, apoi a cântat întreaga lună decembrie prin România, în unele date chiar și de două ori pe zi. Din 1991, folkistul Ștefan Hrușcă locuiește împreună cu familia sa, într-un orășel de lângă Toronto, Canada.

Principalul său competitor în zona spectacolelor dedicate Crăciunului, Ștefan Bănică Jr. privește cu incertitudine realizarea unor producții la Sala Palatului, așa cum a făcut-o 18 ani la rând.