Ștefan Vanea, VBRLabs: Tokenul Veelancing este gata de lansare

De-a lungul ultimilor ani, echipa VBRLabs a dezvoltat o platformă pentru liberi-profesioniști. Conform planului lor, token-ul nativ al platformei, gândit cu scopul de a facilita plățile făcute pe această platformă, ar fi trebuit lansat în urmă cu aproape un an.

Totuși, acest lucru nu s-a întâmplat. Așadar, l-am contact pe Ștefan Vanea, CEO VBRLabs, pentru mai multe detalii.

Bună, Ștefan! Din câte am înțeles, tokenul vostru este central platformei, plățile pentru activitățile liberilor-profesioniști fiind făcute prin intermediul acestui token. Această întârziere a afectat performanța platformei?

Tokenul Veelancing a fost creat cu precădere pentru a facilita tranzacțiile ce vor avea loc pe platforma noastră, posibila creștere în valoarea sa datorându-se acestei utilități. Totuși, atitudinea publicului față de criptomonede și față de fintech-uri care se bazează pe blockchain a avut de suferit de-a lungul anului 2022, din motive lesne de înțeles.

După cum știți anul 2022 nu a fost tocmai prielnic pentru investitori crypto. Datorită unor falimente spectaculoase ale unor foste platforme bine-cunoscute ale industriei, unei piețe în declin și a altor motive, am hotărât să amânăm lansarea tokenului Veelancing.

Dacă ne-am fi ținut de planul nostru original, riscul de a ne dezamăgi comunitatea și investitorii ar fi fost substanțial – și de asemenea ușor de evitat.

Tokenul este, totuși, gata de lansare?

Tokenul nostru este deja testat în intern si lansat pe mainnet-ul Aurora, iar prețul său a apărut deja pe CoinGecko și Coinmarketcap. Tot ce așteptăm este o stabilizare a pieței crypto.

Având în vedere că a trecut un an de zile de la data inițială de lansare, ați luat măsuri pentru a asigura o lansare corespunzătoare odată ce piața va fi mai propice pentru astfel de proiecte?

Desigur! Ne-am folosit de această perioadă ca să ne îmbunătățim platforma și pentru a crea noi legături cu alte proiecte în domeniu, precum Modex. Toate aceste colaborări, documentate pe blogul nostru, au avut ca scop asigurarea unei valorificări maxime ale proiectului nostru în momentul în care ne vom lansa tokenul. Având în vedere semnele deja vizibile ale unei ameliorări ale pieței, avem plăcerea să vă anunțăm că data exactă a lansării va fi anunțată curând! Odată ce piața de crypto se va stabiliza, vom lansa tokenul Veelancing pentru a îmbunătăți mediul de afaceri pentru liber-profesioniști și antreprenori deopotrivă. De asemenea, această perioadă ne-a permis și să formăm colaborări cu acceleratoare de lansare, cât și să facem market research în vederea lansării tokenului pe platforme de schimb de criptomonede.

Care anume?

Am format deja un parteneriat cu Mundis, care ne va lista tokenul pe launchpad-ul lor, asigurând o lansare profesionistă și bine publicizată a tokenului nostru, care va putea fi cumpărat și direct pe platforma noastră. În viitorul apropiat, sperăm să ne lansăm tokenul și pe Trisolaris, un DEX care face parte din Aurora, un environment pentru aplicații crypto bazat pe protcolul NEAR.

Amânarea, deși nedorită, a fost pentru binele comunității. Cu această ocazie, am vrea să vă mulțumim pentru răbdarea și susținerea voastră de până acum.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri