Suma incredibilă pe care Gabriela Cristea și Tavi Clonda o cer pentru vila lor. Prețul casei cu 8 băi se aproape de 1 milion de euro

Rămasă fără emisiune, Gabriela Cristea și solistul Tavi Clonda și-au scos la vânzare vila pe care recent au terminat-o și amenajat-o, din zona Corbeanca.

O vilă ridicată în regim propriu (șantierul s-a întins pe mai mulți ani), proprietate pe care cei doi vor nu mai puțin de 900.000 euro.

Casa este un proiect original pe care l-au creionat împreună cu arhitectul, proiect care a ”înghițit” mulți bani.  Însă dincolo de vila lor ”nepereche” piscina din curte este una cu o instalație specială pentru apă sărată.

”Pui sare la început, vreo 8 saci. Apa e sărată, nu cât apa mării. Apa cu sare le face foarte bine fetițelor (Victoria Bella -4 ani și Iris Selena -3 ani -n.r.). Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi”, spune fosta vedeta de televiziune care și-a deschis și un studio fotografic în centrul Capitalei.

Suma incredibilă pe care Gabriela Cristea și Tavi Clonda o cer pentru vila lor

Dacă vine cineva cu 900.000 (euro-n.r.) i-o dau acum. Este un gând, pentru filmare trebuie făcută o filmare frumoasă. Nu se măsoară în camere.Am 8 băi dacă o pun și pe cea din curte. Terenul are 1000 mp și amprenta casei este undeva la 330mp”, –i-a spus lui Dan Capatos solistul Tavi Clonda care, dacă va vinde casa are de gând să se folosească de experiență și să ridice alta nouă.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed