x


  • EUR
    4.8079
    USD
    4.4355
string(8) "internet"

Susținători celebri ai lui Trump, SUSPENDAȚI de Facebook și Twitter

Donald Trump a reacționat pe Twitter vineri și sâmbătă, avertizând companiile social media și presa, laolaltă cu partidul Democrat, că ”nici nu își dau seama ce probleme își crează” prin suspendarea ”vocilor conservatoare puternice și responsabile”.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 05.05.2019, 7:32

Facebook și Twitter au suspendat joi conturile unor celebrități, inclusiv pe cel al liderului Națiunii Islamului, Louis Farrakhan, cunoscut pentru limbajul antisemit, dar și pe cel al adeptului teoriilor conspiraționiste de extremă dreapta Alex Jones, pe motiv că sunt ”periculoase”, anunță CNN. Totodată, au fost suspendate și conturile Twitter ale unor lideri de opinie conservatori, celebri susținători ai lui Donald Trump, printre care actorul James Woods, care postase un mesaj pe Twitter despre cei care îi aduc critici lui Trump – ”Spânzurați-i pe toți.”

 

Printre persoanele interzise de Facebook, Twitter și Instagram se află și Paul Nehlen, un atisemit care a candidat pentru Congres în 2016 și 2018, și lideri de opinie de dreapta, precum Laura Loomer, Milo Yiannopoulos și Paul Joseph Watson.

 

”Întotdeauna am interzis indivizi și organizații care promovează violența și ura, indiferent de ideologie”, a explicat un purtător de cuvânt al Facebook, citat de CNN. ”Procesul de evaluare al celor care încalcă aceste reguli este extins și ne-a dus la decizia de a suspenda aceste conturi”, a mai precizat reprezentantul Facebook.