x


  • EUR
    4.8734
    USD
    4.1566
string(14) "moneyamppeople"

Tatăl Mădălinei Manole, în comă! Este infectat cu COVID-19 și a fost resuscitat după un stop cardio-respirator

Internat de pe data de 3 septembrie la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Ploiești, Ion Manole a intrat în stop cardio-respirator. Starea sa de sănătate e critică, în ultimele zile tatăl regretatei soliste Mădălina Manole a respirat prin ventilație pulmonară asistată.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 09.09.2020, 15:23

Conform celor spuse de medicii spitalului, Ion Manole, care a fost diagnosticat cu coronavirus săptămâna trecută, a intrat în stop cardio-repirator, a fost resuscitat, a răspuns, însă starea sa este în continuare foarte gravă. Doctorii au un pronostic rezervat momentan.

”Sunt sigur că Mădălina și Bunul Dumnezeu o să aibe grijă de tata! Ca el să mai rămână aici,pe pământ! Dacă tata nu va rezista, asta i-a fost soarta! Toți ne ducem cândva! Și vor fii împreună, acolo sus! Dar tata e puternic! Toată viața lui a fost un luptător”, a scris Marian Manole, fratele celei care a fost Mădălina Manole, pe pagina sa, după internarea lui Ioan Manole.

Internat de la începutul lunii curente la Ploiești, medicii ar fi vrut să-l transfere la spitalul din Focșani, din lipsă de paturi la Terapie Intensivă, însă familia s-a opus. Deciza ca Ion Manole să rămână la Ploiești, deși nu se găseau locuri libere la terapie intensivă, a fost luată deoarece starea de sănătate a pacientului nu i-ar fi permis acestuia o astfel de deplasare.

În vara anului acesta s-au împlinit 10 ani de când Mădălina Manole s-a stins din viață, Eugenia Manole, mama artistei s-a stins în urmă cu trei ani.