Tomac: „Bucureştiul este oraşul meu de suflet şi îmi doresc pentru el oameni cărora să le pese”

Preşedintele PMP Eugen Tomac a declarat, luni seara, că primarii susţinuţi de Alianţa Dreapta Unită în Bucureşti trebuie să-continue proiectele, „pentru că au demonstrat că se poate”.

„Bucureștiul este orașul meu de suflet și îmi doresc pentru el oameni cărora să le pese, oameni care să găsească soluții inteligente, oameni implicați și curajoși”, a arătat liderul PMP.

„Am început această săptămână în București, unde Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, și-a prezentat programul pentru următorul mandat.

Candidatul Dreapta Unită va reuși, sunt convins, să câștige pe 9 iunie, iar sectorul 2 își va continua dezvoltarea.
Bucureștiul este orașul meu de suflet și îmi doresc pentru el oameni cărora să le pese, oameni care să găsească soluții inteligente, oameni implicați și curajoși.

Avem la Primăria Capitalei un primar care își face treaba onest și cu dedicare, avem la sectorul 1 o doamnă primar care a avut curajul să se impună în fața unor rețele corupte vechi, îl avem pe Radu Mihaiu care a început în forță transformarea sectorului 2. Toți trebuie să își continue proiectele, pentru că au demonstrat că se poate.

Le urez succes în această bătălie deloc ușoară. Împreună, reușim să construim România modernă”, a transmis Tomac, într-un mesaj postat luni seara pe Facebook.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed