Toni Iuruc intervine. Ce știa fostul soț al Simonei Halep despre sportivă

Simona Halep a fost depistată pozitiv la un test anti-doping efectuat în timpul turneului de la US Open 2022, în acest an, iar ulterior, Agenția Internațională de Integritate a Tenisului a suspendat-o provizoriu pe româncă.

Până acum, nume mari din tenis, dar și publicul larg au reacționat. Cea mai neașteptată reacție a fost însă cea a lui Toni Iuruc care spune că nu știe mai nimic și că și el a fost surprins de această informație.

„Nu știu despre ce este vorba. Aflu acum, de la dumneavoastră, sunt realmente surprins. Nu am ce să spun mai multe, nu am ce să comentez”, a declarat, în exclusivitate, Toni Iuruc, pentru Playsport.

Menționăm că și Ilie Năstase a fost șocat după ce Simona Halep a fost prinsă dopată și speră încă să se dovedească că nu este adevărat.

„Vai de capul! Vai de mine! Nu-mi vine să cred. Dar cu ce substanță? Vai de capul meu! Dar când au controlat-o că ea nu a mai jucat de mult? Nu știu, sunt foarte șocant. Ea trebuie să rezolve, sper că u este adevărat. Nu vreau să cred că este adevărat”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri