Top 10: Cele mai ciudate hoteluri din lume

Pentru unele hoteluri, experienta nu se limiteaza la odihna. Hotelurile au atins noi dimensiuni ale posibilitatilor, unele care cer atentie, chiar daca nu si seriozitate.

 

Iata zece hoteluri care te vor tine treaza toata noaptea, gandindu-te la afeacerea odihnei.

 

  • 10.  Dog Bark Park Inn

 

Acest hotel, situat in Cottonwood, Idaho, este construit sub forma unui caine beagle. Detinut de cativa artisti in ale lemnului, care spun ca si-au permis aceasta investitie din banii pe care i-au facut vanzand statuete mici sub forma de caini, acest hotel este locul ideal pentru cei absolut obsedati de caini. Toate elementele din gote, de la vase, asternuturi si decoratiuni sunt legate de caini. Cea mai ciudata caracteristica a acestui hotel este ca intrarea se face pe niste scari in partea din spate.

 

  • 9: Casa de Oaspeti Safari Land

 

Localizata in India, statiunea ifera cazare in case situate in copaci. La propriu, iti vei petrece noapte intr-o casa din copac. Statiunea este situata in inima padurii, iar animale precum elefanti sau maimute se plimba mereu prin zona. Asa ca, daca vrei sa te simti exact ca si Mowgli din Cartea Junglei, acesta este locul ideal de vacanta.

 

  • 8: Hotelul Capsula

 

Te-ai intrebat vreodata cum ar fi sa fii rapit de extraterestrii, sau macar sa dormi intr-un OZN? Ei bine, aceste mini-hoteluri sunt foarte aproape de o intalnire extraterestra. Deschis de Den Haag in Olanda, acestea sunt situate direct pe pamant, ca niste mici casute care pot acomoda maxim o persoana.

 

  • 7:  Hotelul din teava de scurgere

 

Este ca si cum ai dorm intr-o doza de suc gigantica. Aceste tevi de scurgere, transformate in apartamente de lux sunt inventia austriecilor. Din fericire pentru oaspeti, acestea nu au cum sa o ia la vale in timpul noptii datorita greutatii – dar oare cine ar vrea sa doarma intr-o teava?

 

  • 6: Hotel Alcatraz

 

Daca ai avut mereu o dorinta de a petrece o noapte sau mai multe intr-o inchisoare germana, dar cu ocazia de a pleca oricand doresti, aceasta este sansa ta. Camerele hotelului Alcatraz sunt foarte moderne, o combinatie intre IKEA si concepte de David Lynch. Singurele semne de viata la inchisoare sunt numerele camerelor inscriptionate cu vopsea si barele de metal la geamuri.

 

  • 5: Jumbo Stay

 

De acum, dormitul in avion poate fi o functie de sine statatoare. In Suedia exista un hotel in forma de avion, unde oaspetii dor in camere private si iau cina intr-o camera ovala. Hotelul este chiar la aeroport, oferind o priveliste de decolare si aterizare a avioanelor.

 

  • 4: Hotelul Capsula din Osaka

 

In Japonia spatiul este limitat. Iar acest hotel de lux cu camere sub forma de capsule este cel mai bun exemplu. Camerele seamana cu niste cuptoare industriale si sunt incorporate cu panouri de temperatura care te lasa sa iti reglezi atmosfera dorita.

 

  • 3: Hotelul de gheata

 

Acest hotel din Canada este un iglu gigant, construit din blocuri groase de gheata unde singurul loc incalzit sunt baile izolate, iar in camere exista seminee. Daca te intrebi cum poate un astfel de hotel sa reziste in timp, raspunsul este ca nu poate. Hotelul este deschis din Ianuarie pana in Martie. Camerele sunt tinute la temperaturi sub 0 grade, dormitul se face pe un pat de gheata, iar daca te invelesti in sacul de dormit izolant risti hipotermie.

 

  • 2: Hobbit Motel

 

Da, acest lucru este chiar adevarat. Vecinii tai nu vor fii incredibil de mici, dar nimeni nu te opresete sa nu mananci 6 mese pe zi in camera principala a hotelului din Woodlyn Park. Usile si ferestrele sunt rotunde, iar camerele sunt sapate in pamant. Daca esti fan Lord of the Rings, acest hotel din Noua Zeelanda este perfect pentru tine.

 

  • 1: Statiunea submarina Poseidon

 

Lumea submarina, ca si cea din Atlantis sau chiar din Star Wars Episode , se bazeaza pe conceptul a de putea merge, locui si respira sub apa. Statiunea Poseidon iti ofera oportunitatea sa traiesti sub apa. Localizata pe o insula privata din Fiji, oaspetii pot vedea toate creaturile marine care trec pe langa ei, din toate partile hotelului.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed