AcasăMoney&PeopleTop 10 vedete care s-au mutat la casă nouă, în 2020! Au...

Top 10 vedete care s-au mutat la casă nouă, în 2020! Au investit și jumătate de million de euro în propriile vile

Dorian Popa, vilă la Domnești cât un bloc

În ultimii ani, Dorian Popa a muncit ca o furnicuță, nerefuzând nici un reality show, reclamă ori apariție plătită. Și tot ce a strâns i-a investit în propria-i vilă, o construcție semeață la marginea Bucureștiului, pe care proiectantul a desenat-o după poftele vedetei. În final, după ce a îndurat multe în ”Ultimul trib”, ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” ori ”Asia Express”, acum Dorian are propriul său cuib de nebunii, o casă de 400 mp, pe 3 nivele, cu piscină și foișor, evaluată la circa 300.000 euro.

Anca Serea și cei șase copii ai săi s-a mutat de la o vilă, la alta, mult mai mare

Cu șase copii e greu să locuiești, fie și într-o casă. Așa că Anca Serea și Adi Sînă au vândut vila din Cernica (o proprietate evaluată la jumătate million euro) și s-au mutat într-o casă și mai mare, în Pipera. De când a venit pe lume ultimul lor copil, micuța Leah, cei doi soți au ajuns la concluzia că e mai bine ca fiecare suflețel să aibă propria cameră. Așa că au găsit o vilă pe două nivele și, preventiv, cu  mai multe camera decât numără membrii familiei.

Vila lui Alex Velea seamănă cu Sala Polivalentă

Alex Velea și Antonia au strâns în ultimii ani bani frumoși din reclame și concerte. Pe care i-au investit în prima lor casă. Nu oriunde și într-un loc potrivit statutului lor, pe malul lacului din Pipera, pe care au dat nu mai puțin de 500.000 euro. Casa, care seamănă cu Sala Polivalentă, dar la o scară mai mică, este un mic deal, are o curte mare, iar priveliştea este nepreţuită, spre un lac natural

Vila lui Dorian Popa (stg), Alex Velea (dr) si Anca Serea

Ruby și-a cumpărat un apartament ”triplex”, deasupra Bucureștiului

Noua regină de pe Plumbuita este Ruby! Când ”Stinge lumina”, solista o face pe trei  etaje odată, căci și-a achiziționat o locuință unică, se se află într-un nou și imens ansamblu imobiliar situat pe malul lacului Plumbuita. Apartamentul său este cuprins între etajul 15 și 17.  Foamea și privațiunile îndurate din experiența ”Asia Express” au făcut-o pe Ruby să aleagă luxul pentru propria sa casă. Căci, după ani de chirie, artista și-a achiziționat  megaapartamentul triplex, inedit ca structură în zona construcțiilor de locuințe în România, care se termină sub cer cu o imensă terasă, la ultimul etaj. Înălțime de unde se vede întreg Bucureștiul. Prețul plătit? Circa 180.000 euro

Anda Adam a construit o vilă și s-a apucat de altele

Sătulă de viața la bloc, Anda Adam și-a ridicat o frumoasă vilă în Tunari, pentru toată familia. Chiar dacă, între timp, a apărut și divorțul de soțul său, Sorin Nicolescu, Anda a făcut un efort să închidă șantierul vilei unde poate să se joace în voie, pe viitor, fetița sa. Dacă pe alții un șantier este o povară, solistei a început să-i placă și a continuat proiectul cu noi fundații, case pe care le ridică pentru vânzare.

Mirela Vaida s-a mutat la marginea Pădurii Snagov

Prezentatoarea ”Acces Direct” (Antena 1), Mirela Vaida și-a mutat anul acesta domiciliu lângă Pădurea Snagov, unde are o locuință ca în povești.”Casă mare, 5 camere, spațioasă, luminoasă, teren muult, să alerge iezii, mânzii și copiii.. Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pică în curte, vedem căprioarele dimineață și porcii mistreți. Mai vedem și serpisori, fluturași și albine, că deh… am vrut lângă pădure…E o liniște totală…”, scria vedeta pe blogul ei.

Andrei Aradits, casă de 150.000 dolari

Actorul Andrei Aradits, pe care îl ştiţi din serialul „Vlad” (PRO TV), s-a mutat cu familia în Voluntari, într-o casă nouă. Interpretul personajului Ştefan Dragomir este mulţumit că acum se află la jumătate de oră de Snagov, unde filmează. Noua sa vilă este evaluate la 150.000 dolari

Marius Moga și-a terminat vila de la Cernica, începută în urmă cu 10 ani, înainte să înceapă pandemia

Compozitorul a reușit să amenajeze casa la timp pentru perioada de ”izolare”. Căci, Bianca, soția sa și fetița lor au  făcut petrecere de inaugurare  ”în familie”, în luna aprilie, sub efectul restricțiilor ce s-au impus pentru stoparea răspândirii virusului.

Dorian Popa si Andrei Aradits pe șantierele propriilor vile

Gabi Ile mai doarme într-o vilă neterminată, dar a sa

Vedeta petrecerilor românești și-a ”petrecut” toată pandemia în viitorul  cămin al familiei sale, o construcție generoasă într-un loc de vis, situată pe malul lacului Cernica, în vecinătatea Autostrăzii Soarelui. ”Este casa la care am visat, cu mult spațiu deschis în interior, cu ferestre gigant, să fie mereu lumină. O parte din casă e locuibilă dar mai e de lucru”, ne spune solistul de muzică de petrecere cunoscut sub numele de Gabi de la Oradea, a cărui investiție finală este estimată  250.000 euro.

Cristi Hrubaru are la Mogoșaoaia propriul ”muzeu al rockului românesc”

Cristi Hrubaru s-a mutat într-o nouă  vilă, unde a organizat un veritabil ”muzeu al rock-ului românesc”.  Rockerul șef de la Rock Fm s-a stabilit la Mogoșoaia, unde a găsit o frumoasă casă, al cărei prag l-au trecut mai toate vedetele genului, iar multe dintre acestea au completat colecția de suveniruri din living-ul fostului ”cârcotaș”.

”Muzeul rockului”, acasă, la Hrubaru

Ultimele Articole