x


 • EUR
  4.8393
  USD
  4.2695
string(14) "techampscience"

Top 5 cele mai bune aparate de aer condiționat vândute în 2019

Și dacă anul acesta meteorologii au anunțat temperaturi extreme, cu siguranță că la acest aspect s-au gândit și producătorii de aparate de aere condiționate care își desfășoară activitatea zilnică profesională pe teritoriul țării noastre sau în alte țări din lumea întreagă.

Author: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 02.08.2019, 9:47

Astfel, aceștia au produs pentru noi o gamă variată de modele de aparate de aer condiționat, unele dintre ele clasice și altele cu diverse opțiuni în funcție de gusturile și preferințele fiecăruia dintre noi. In România găsim de achiziționat atât în magazinele locale cât și în cele de profil care activează zilnic pe internet multe modele de aparate de aer condiționat cu diferite raporturi calitate – preț, conform nevoilor și necesităților.

 

Unii dintre noi își doresc să dețină acasă un aparat de aer condiționat care să le dea răcoare cât mai multă în timpul verii, alții să îi încălzească în timpul sezonului rece și alții preferă să beneficieze de ambele opțiuni atât iarnă cât și vara.

Astfel în funcție de preferințele tuturor, producătorii de aparate de aer condiționat din lumea întreagă ne pun la dispoziție o gamă largă de astfel de aparate, local sau în mediul online. Printre cele mai căutate și mai apreciate aparate de aer condiționat anul acesta în funcție de raportul calitate – preț dar și de producător menționăm  –

 1. 1. Aparat de aer conditionat Platinium, PF-12DC, 12000 BTU inverter, Kit de instalare inclus, Clasa A++, Control activ de energie, Golden Fin, silentios

Calitate la cel mai bun preț

Aparatul de aer condiționat Platinium, PF-12DC, Inverter clasa A++, 12000 BTU, Kit de instalare inclus, Clasa A++, Control activ de energie, Golden Fin, silențios a fost gândit înainte de a fi produs cu scopul de a fi cât mai rezistent posibil, de a fi modern din punctul de vedere al designe-ului și mai ales de a nu costa exagerat de mult și astfel să și-l poată permite oricine, raportul calitate – preț al acestuia fiind unul de invidiat pe piața din domeniu.

 

 

Split de perete elegant și detectarea pierderilor de refrigerare

Eleganta face parte din principalele calități ale acestui aparat de aer condiționat. Splitul de perete este modern și poate fi asortat ușor cu absolut orice piesă de mobilier din camera unde este amplasat. Detectarea pierderilor de refrigerare este un plus pe care aparatul de aer condiționat Platinium îl aduce în fața altor aparate convenționale. Acesta este capabil să afișeze pe displayul sau un mesaj EC care atenționează în cazul în care sunt detectate pierderi de refrigerare, aparatul oprindu-se instantaneu. Închiderea acestuia în mod automat protejează atât întreg echipamentul de răcire – încălzire cât și compresorul acestuia, închiderea asigurând utilizatorilor funcționarea aparatului în parametrii normali o perioada mai lungă de timp.

Filtrele de aer standard sunt deja de domeniul trecutului

Putem uita de filtrele de aer standard cu care erau dotate in anii trecuți aparatele de aer condiționat. Aparatul de aer condiționat Platinium, PF-12DC, Inverter, 12000 BTU, Kit de instalare inclus, Clasa A++, Control activ de energie, Golden Fin, silențios a fost dotat cu filtre de aer de densitate înalta, acestea asigurând mult mai bine eficientă spre deosebire de cele standard. Având capacitatea de a filtra nici mai mult nici mai puțin de 80 % din majoritatea poluanților nocivi pentru organismul uman, poluanți precum polen, alergeni sau praf, cu siguranță că acest aparat de aer condiționat ne poate asigura încă de la prima utilizare un aer proaspăt, curat și igienic în toată locuința.

Restartare automată în cazul în care cade curentul

Un alt plus pe care îl aduce acest dispozitiv de aer condiționat în față celorlalte aparate de acest gen este restartarea automată. Astfel, în cazul în care energia electrică se întrerupe din diverse motive, acest aparat de aer condiționat este capabil să se auto restarteze iar dumneavoastră nici să nu simțiți că a fost luat curentul.

 1. 2. Aparat de aer condiționat Tesla TA35LLIL-1232IAW, Inverter, 12000 BTU, Wi-Fi, Clasa A++ (Alb)

Reglarea automată a programului de funcționare

Aparatul de aer condiționat Tesla TA35LLIL-1232IAW, Inverter, 12000 BTU, Wi-Fi, Clasa A++ (Alb) a fost fabricat ținându-se cont de cele mai stricte reguli din punctul de vedere al calității produsului. De asemenea, nici setările și nici opțiunile acestui dispozitiv nu sunt de omis atunci când suntem în căutarea unui astfel de aparat de răcire – încălzire. Acest model fabricat de către cei de la Tesla este dotat cu un sistem de reglare automată a programului de funcționare, opțiune care poate asigura întregii locuințe un control climatic modern și inteligent.

 

 

Modernitate și calitate la un loc

Cei de la Telsa au ținut cont și de rezistența aparatului de aer condiționat în timp, nu numai tehnic cât și din punctul de vedere al aspectului. Astfel, aceștia au construit un aparat de răcire cu o carcasa externă anti – rugină, dispozitivul fiind fabricat din foaie galvanizată, acest material asigurând utilizatorului în timp neschimbarea aspectului sau, indiferent dacă afară plouă sau este soare.

Sincronizarea temperaturii aparatului cu cea a corpului uman

Modul Sleep de care beneficiază aparatul de aer condiționat Tesla TA35LLIL-1232IAW, Inverter, 12000 BTU, Wi-Fi, Clasa A++ (Alb) este o opțiune favorabilă utilizatorului, acest dispozitiv fiind capabil să crească sau să reducă singur temperatura cu unul sau două grade în perioada în care dormim și astfel utilizatorii să evite pe timpul nopții supra – încălzirea sau răcoarea excesivă.

Control cu ajutorul telecomandei dar și a telefonului mobil

Aparatul de aer condiționat Tesla poate fi controlat din confortul canapelei prin intermediul telecomenzii cu care vine la pachet dar și a telefonului mobil prin activarea funcției Wireless. În plus, acesta poate fi conectat la absolut orice alt dispozitiv inteligent din casă care deține funcția WiFi. În plus, prin intermediul acestor dispozitive inteligente, aparatul de aer condiționat poate fi controlat din orice camera din locuința.

 

 

 1. 3. Aparat de aer condiționat portabil Orion OMAC-1690H, 9000 BTU, Clasa A+, Filtru anti-praf, Auto restart, Dezumdificare, Kit instalare inclus

Instalare ușoară și rapidă chiar și pentru cel mai neexperimentat în domeniu

Aparatul de aer condiționat portabil Orion OMAC-1690H, 9000 BTU, Clasa A+, Filtru anti-praf, Auto restart, Dezumdificare, Kit instalare inclus vine cu beneficiul de a fi extrem de ușor de instalat chiar de către utilizator, fără a mai fi nevoie chemarea unui specialist din domeniu. Oricât ai fi sau nu de experimentat pe această nișă, aparatul portabil de răcire – încălzire vine în ambalajul producătorului cu un kit de instalare și astfel oricui îi este ușor să îl monteze rapid.

Aparate aer conditionat portabile cu proprietăți generale de top

Acest dispozitiv de răcire are în primul avantajul în față celorlalte aparate de aer condiționat convenționale de a fi portabil, greutatea lui nefiind deloc mare și astfel este ușor de transportat în orice camera din spațiul locativ dorim.

Funcții generale dar și speciale pentru cunoscători

Pe lângă funcțiile generale pe care le oferă absolut orice aparat de aer condiționat, acest dispozitiv de răcire ne pune la dispoziție și o gama largă de opțiuni speciale, funcții precum auto restartare în cazul în care este pană de curent, modul Sleep sau Timer. În plus, aparatul este și super silențios și astfel nu deranjează deloc fonic atunci când dormim și el este pornit.

 1. 4. Aparat de aer condiționat Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU, 12000 BTU, Clasa A++

Consum redus de energie și implicit facturi mici la lumina

Aparatul de aer condiționat Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU, 12000 BTU, Clasa A++ vine cu avantajul de a economisi destul de multă energie atunci când este pornit, spre deosebire de alte aparate de aer condiționat convenționale. Acesta este dotat cu un Inverter smart care îl ajută să nu se oprească sau să pornească frecvent, acțiuni care în mod normal consumă multă lumina.

Răcire rapidă imediat cum ai intrat acasă

În cazul în care căldură de afară este insuportabilă și tu te trezești în momentul in care intri în casă și îți amintești că nu ai lăsat aparatul de aer condiționat pornit, nu trebuie să îți mai faci griji  cu acest dispozitiv. Aparatul este dotat cu o opțiune de răcire rapidă iar în maxim 30 de minute toată locuința poate fi răcită, nu numai camera unde este el amplasat.

Aparate aer conditionat dotate cu 3 filtre cu plasa densă

Cei de la Samsung care au creat acest dispozitiv garantează că acesta este capabil să oprească prin intermediul celor trei filtre pe care le are, 99 % din praf, viruși, bacterii, polen sau diferiți alergeni. Acest lucru este posibil și datorită faptului că cele trei filtre dețin o plasa densă prin care nu poate trece aproape nimic. Așadar, cu ajutorul acestui aparat de răcire poți să fii sigur că locuința ta este mereu răcoroasă, curată, proaspătă și igienică.

Modul Good Night și cel automat de schimbare

Printre cele mai importante funcții pe care le pune la dispoziția utilizatorilor aparatul de răcire – încălzire Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU, 12000 BTU, Clasa A++ se numără și Modul Good Night sau cel automat de schimbare. Funcția Good Night este ideală atunci când dormi după cum îi spune și denumirea, aparatul având avantajul de a putea fi setat conform temperaturii corpului uman și astfel să se asigure un somn cât mai confortabil, evitându-se supra – încălzirea sau răcoarea excesivă. Modul automat de schimbare este capabil să ajute aparatul să selecteze automat funcția de răcire sau încălzire în funcție de temperatura din camera.

 1. 5. Aparat de aer condiționat Panasonic KIT-DZ35VKE, 12000 BTU inverter, Clasa A+, R32, (Alb)

Tehnologia Inverter la îndemână tuturor

Datorită faptului că aparatul de aer condiționat Panasonic KIT-DZ35VKE, Inverter, 12000BTU, Clasa A+, R32, (Alb) este dotat cu tehnologia Inverter, controlul temperaturii este la mâna utilizatorlui, fluctuațiile de temperatura fiind deja de domeniul trecutului. Astfel, păstrarea temperaturii constante nu mai este o problema, implicit și facturile la lumina fiind mult mai mici. De asemenea, nu putem să omitem nici silențiozitatea pe care ne-o oferă acest aparat de aer condiționat spre deosebire de zgomotul redat de către alte aparate de răcire convenționale.

Compresoare R2 Rotative pentru un nivel sporit de confort

Se știe deja că cei de la Panasonic sunt renumiți în lumea întreagă datorită faptului că produc anual pentru utilizatori din întreagă lume aparate de aer condiționat și compresoare. Tocmai acesta este și motivul principal pentru care cei de la Panasonic s-au axat mai întâi de toate pe compresoarele R2 Rotative care asigura utilizatorilor un nivel sporit de confort față de aparatele de răcire – încălzire standarde. În plus, Panasonic fiind lider mondial în acest domeniu ne garantează că mai mult de 80 % din compresoarele din întreagă lume asigura răcirea prin intermediul tehnologiei R2 Rotative.

Telecomanda LCD inclusă în ambalajul producătorului și control prin tehnologia WiFi

Cei de la Panasonic s-au gândit și la confortul utilizatorului atunci când au creat acest aparat de răcire – încălzire. Astfel, aceștia au inclus în ambalaj și o telecomanda LCD dar s-au gândit să le ofere utilizatorilor și controlul aparatului prin intermediul tehnologiei Wireless. Astfel, dacă vrei să controlezi dispozitivul de răcire din confortul canapelei poți să utilizezi telecomanda LCD iar dacă vrei să controlezi aparatul din orice camera din casă sau chiar din lift, poți face acest lucru cu ajutorul absolut oricărui echipament smart care utilizează tehnologia WiFi.

Echipament opțional Panasonic pentru cei care își doresc mai multe opțiuni

Aparatul de aer condiționat Panasonic KIT-DZ35VKE,12000 BTU inverter, Clasa A+, R32, (Alb) vine la pachet cu o telecomanda și echipamentul propriu – zis. Persoanele care își doresc mai multe opțiuni au la dispoziție și un echipament opțional precum o telecomanda cu fir. Aceasta este perfectă a fi utilizată dacă ești mai aproape de dispozitiv, totuși cea fără fir care este inclusă în ambalajul producătorului fiind mult mai accesibilă utilizatorilor.

Funcții speciale la controlul prin WiFi

În cazul în care suntem mai comozi de fel și apelăm la ajutorul dat de către tehnologie, putem utiliza aparatul de aer condiționat Panasonic împreună cu orice alt dispozitiv inteligent din casă care poate fi conectat la o rețea Wireless. Prin intermediul conectării aparatului la un dispozitiv Smart avem la dispoziție o serie de funcții speciale precum – controlul temperaturii, funcția de oprire și de pornire a dispozitivului, afișarea temperaturii din camera în care este amplasat aparatul, temporizator și multe altele.

 

Pentru mai multe oferte aparate aer conditionat, inclusiv aer conditionat daikin, aer conditionat lg, aer conditionat mitsubishi, aer conditionat daikin sensira bluevolution si gree bora a2 white vizitati evoMAG.