Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost desemnată „Cea mai de încredere firmă de avocatură a anului” de publicaţia ACQ Finance Magazine

Publicaţia britanică ACQ Finance Magazine a desemnat Ţuca Zbârcea & Asociaţii drept cea mai de încredere firma de avocatură din România în anul 2009.

Potrivit lui Florentin Ţuca, avocatului coordonator al societăţii, firma a iniţiat un amplu set de măsuri anti-criză vizând promovarea de servicii specifice dedicate companiilor aflate în dificultate. Printre acestea se numără înfiinţarea Departamentului de Gestionare a Crizei, precum şi crearea portalului www.ckc.tuca.ro.

Peste 2.500 de voturi din partea cititorilor, profesioniştilor industriei de consultanţă, experţilor în afaceri şi analiştilor au decis câştigătorii premiilor ACQ Country Awards din acest an.

Premiile ACQ Country Awards sunt decernate de ACQ Finance Magazine liderilor în industria de fuziuni şi achiziţii din peste 40 de ţări, având scopul de a identifica şi recunoaşte excelenţa în afaceri.

Printre competitorii Ţuca Zbârcea & Asociaţii sunt firmele Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), Muşat&Asociaţii, Popovici Niţu&Asociaţii, Boştină şi Asociaţii.


Pentru a fi mai aproape de tine, MONEY.ro a eliminat obligativitatea înregistrării pe site pentru comentarii. Acum îţi poţi exprima opiniile pe portalul MONEY.ro mult mai uşor. Comenteaza şi tu!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed