Ţuca Zbârcea & Asociaţii desemnată la Londra “Firma de Avocatură a Anului”

0

Publicaţia internaţională Chambers Europe, versiunea europeană a ghidului internaţional al firmelor de avocatură, a desemnat Ţuca Zbârcea & Asociaţii drept “Firma de Avocatură a Anului” din România, în cadrul galei premiilor de excelenţă “Chambers Europe Awards for Excellence”, desfăşurată la Londra.

Ceremonia de decernare a premiilor a adunat peste 300 de avocaţi şi consilieri in-house din cadrul diferitelor case de avocatură şi companii de top din Europa, fiind unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului de către comunitatea juridică internaţională.
Din România, şase societăţi de avocaţi independente şi internaţionale au intrat în competiţia pentru premiul „Firma de Avocatură a Anului”.
Premiul pentru România a fost înmânat de către Joanna Thomas, Co-editorul Chambers Europe şi Michael Beloff QC.

Criteriile de selecţie s-au bazat pe un studiu independent organizat în 21 de jurisdicţii diferite pentru ediţia din 2010 a ghidului Chambers Europe.
Premiul „Firma de Avocatură a Anului” a fost decernat unui număr de 23 de case de avocatură din Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Spania, Suedia, Elveţia, Marea Britanie, Ucraina. De asemenea, alte 11 premii speciale au revenit unor firme internaţionale de prestigiu.