AcasăMoney&PeopleUimitorul copil român de la America’s Got Talent ce a lăsat cu...

Uimitorul copil român de la America’s Got Talent ce a lăsat cu gura căscată zeci de milioane de telespectatori /VIDEO! A uluit-o și pe Heidi Klum: ”Ne-ai tăiat răsuflarea”

Presa americană îl glorifică pe micuțul dansator român Darius Mabda, concurent la show-ul de mare audiență ”America’s Got Talent”, pe care îl numește după prestația sa în talent show-ul de mare audiență drept urmașul Nadiei Comăneci.

Imediat după ce a urcat pe scenă Darius-nimeni altul decât câștigătorul sezonului precedent de la ”Românii au Talent”, a izbucnit în plâns. În vârstă de 14 ani, dansul puștiului i-a făcut pe cei trei jurați de la America’s Got Talent”- celebrul comediant Howie Mandel, starul  televiziunii Simon Crowell și frumoasa Heidi Klum- să exclame la unison că au avut parte deun moment genial.

Darius, care la prima participare la o emisiune de televiziune a câștigat premiul de cel mai talentat român, a impresionat juriul și întreaga audiență dansând pe melodia ”In my Blood” a canadianului Shawn Mendes.

Uimitorul copil român de la America’s Got ce a lăsat cu gura căscată zeci de milioane de telespectatori

”Mişcările tale sunt ca ale unui contorsionist atunci când dansezi. Sunt impresionată de talentul tău”, a  spus Heidi Klum care a ridicat întreaga sală în picioare, în fața micului român.

Darius Mabda dansează de mic, iar primul premiul l-a obținut la 11 ani (Locul I la Bucharest Dance Festival). A urmat ”Best male” la Freedom Dance Festival Budapesta și Dance Star Croația unde a luat medalia de aur. Darius este elevul coregrafe Oana Ioniță, fosta ”bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.