AcasăActualitateUn comentator sportiv TVR, scos în ultimul moment din delegația pentru CM...

Un comentator sportiv TVR, scos în ultimul moment din delegația pentru CM 2022 din Qatar. O comisie disciplinară face o anchetă

​​Marian Olaianos nu mai merge la Mondialul din Qatar, ca urmare a anchetei disciplinare în care e cercetat că si-ar fi bruscat o colegăm scrie paginademedia.ro.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, confirmate din surse TVR, Marian Olaianos nu mai este pe lista comentatorilor care vor merge la Campionatul Mondial ce începe pe 20 noiembrie. Mutarea vine în urma scandalului în care comentatorul este cercetat disciplinar că ar fi bruscat o colegă chiar în interiorul instituţiei. Camerele de supraveghere au surprins incidentul.

„Marian Olaianos a fost în concediu medical, motiv pentru care comisia disciplinară s-a întrunit abia astăzi (luni, 14 noiembrie). Marian Olaianos a venit în faţa comisiei insotit de trei avocati, care au solicitat amânarea audierii lui în vederea formularii apărării. Procedura de anchetă disciplinară este în derulare”, precizează TVR, potrivit Paginademedia.ro. (Articol integral AICI)

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.