Un fost preot își ceartă judecătorii! A primit 9 ani de închisoare pentru evaziune VIDEO

Condamnat la 9 ani de închisoare pentru evaziune fiscală în valoare de 8 milioane de lei, un fost preot din Oradea își atacă judecătorii și procurorii pe Youtube. El a dispărut fără urmă acum câteva zile, imediat după aflarea sentinței. Acum este dat în urmărire națională și internațională. În înregistrarea de pe YouTube, filmată după condamnare, Ovidiu Marian Pop vorbește despre un proces incorect și susține că este nevinovat, transmite Digi24.ro.

 

 

De data asta pensiile speciale vor fi ELIMINATE. NU s-a găsit nimic neconstituțional

 

 

„Cât mai valorează viața unui om? Pare deja o întrebare retorică. Pentru că pe de o parte, parcă nu valorează nimic, pe de altă parte, în sume, pentru unii valorează ceva. Am cerut o șansă să mă apăr. Am fost învinuit de ceva, nu am făcut faptele acestea, iar șansa asta nu mi s-a dat (…) Nu știu de ce am fost considerat un pericol social. Chiar  nu-mi dau seama pentru cine am reprezentat un pericol social atâția ani de zile (…) Nouă ani e cam mult. E cam mult atâta vreme cât un criminal primește șase ani, violatori sunt cercetați în stare de libertate”.

 

 

Câți români vor fi vaccinați până la vară: Scăpăm sau NU de masca de protecție?

 

 

Așa își începe mărturia online fostul preot din Oradea, condamnat la 9 ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală. Cu o voce stinsă, într-o încăpere goală, greu de localizat, Ovidiu Miron Pop se plânge de verdictul prea dur în cazul său și, mai mult, pretinde că este complet nevinovat.

 

 

Potrivit site-ului știriletransilvaniei.ro, fostul preot ortodox a fost condamnat pe 11 februarie anul acesta, împreună cu asociatul său, la 9 ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală. El a fost acuzat că a importat carne din Ungaria, prin firme fantomă, ca să nu plătească taxele către statul român. Prejudiciul calculat de anchetatori se ridică la 8 milioane de lei.

După ce Curtea de Apel Oradea a dat sentința definitivă în dosar, Ovidiu Miron Pop nu a mai fost de găsit. Potrivit IPJ Bihor, acesta a fost căutat de polițiști atât la domiciliu, cât și în anturaj, precum și în toate locurile despre care se știe că le frecventa. Pentru că nu a fost găsit, fostul preot este dat în urmărire națională și internațională.

Cei care pot oferi detalii despre locul în care poate fi găsit fostul preot fugar sunt rugați să sune la numărul de urgență 112.

Citește integral pe Digi24.ro

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed