Un român a murit de frig, pe o bancă, de lângă o stație de metrou din Roma

Sfârșit tragic pentru un român plecat în străinătate în căutarea unei trai mai bun. Bărbatul de 52 de ani a murit de frig, pe o bancă, lângă o stație de metrou din Roma.

Acesta a fost găsit zăcând fără suflare, marți dimineață, 28 noiembrie 2023, pe o bancă din faţa intrării la metroul Anagnina, din Roma.

Polițiștii chemați la fața locului și ambulanțierii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului. Din primele analize reiese că ar fi murit în urma unui stop cardiac.

Publicația La Repubblica scrie că trupul său neînsuflețit a fost dus la Spitalul Tor Vergata, iar familia, anunțată de autorități.

„Primele zile de vreme rece din noiembrie au fost suficiente pentru a ne găsi în fața primelor decese din cauza frigului.

Pe 9 noiembrie, un bărbat fără adăpost, de origine moldovenească, în vârstă de 47 de ani, a fost găsit la Ostia, înfăşurat într-o pătură, fără viaţă.

În această seară, cu o scădere drastică a temperaturilor, o altă victimă: un bărbat fără adăpost, de 52 de ani, găsit pe o bancă în Anagnina.

Acest masacru se repetă în fiecare an. Un masacru nu cauzat de condițiile climatice, ci de răspunsuri de primire care sunt încă în mare măsură insuficiente.

Orice moarte a unei persoane fără adăpost este o responsabilitate colectivă”, subliniazăasociația Nonna Roma.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri