Unic în România: gel dezinfectant cu efect de încălzire a mâinilor

0
18
Unic în România: gel dezinfectant cu efect de încălzire a mâinilor

Folosit de câteva ori pe zi în această perioadă, dezinfectantul a ajuns un produs esențial al igienei cotidiene. Însă, de multe ori, acesta accentuează senzația de mâini reci. Casa Lebăda propune un produs unic în momentul de față pe piață: Gelul Dezinfectant cu Efect Încălzitor. Produsul inovativ a fost lansat în luna ianuarie, în plin sezon rece, și este disponibil pentru achiziții direct din site-ul www.casalebada.ro.

 

Despre noul concept

După succesul Gelului Dezinfectant cu Efect Răcoritor din vara anului trecut, ne-am gândit la un nou concept de produs cu efect de încălzire. Deși eram în toiul verii, ne-am izolat câteva luni bune în laborator, cercetând diferiți compuși cu acest efect încălzitor care să fie însă blânzi cu pielea. După mai multe eșecuri, am apelat la “oracol”, Google. Am căutat mai întâi termeni românești precum “agent de încălzire”, însă dădeam doar peste încălziri în pardoseală și calorifere, și niște agenți termici departe de industria cosmetică. Am cumpărat din mediul online tot felul de produse cu efecte de încălzire, mai mult reumatice, cu amestecuri de uleiuri de piper, chili, coada iepurelui și am râs cu fiecare eșec din produs. Însă gluma devenise deja o provocare, toamna își făcea simțită prezența și am decis să apelăm la instituții acreditate din străinătate, cu toate fondurile și resursele disponibile pentru a duce acest proiect la capăt. S-au ținut discuții din Spania până în Anglia, din Franța în China și, spre marea noastră surpriză, după mostre de agenți încălzitori cosmetici primite din fiecare dintre aceste locații, am ales colaborarea cu o firma din Statele Unite ale Americii, prin Novasol, partener al AE Chemie, o colaborare de succes, care sperăm să treacă dincolo de granițe, dat fiind și produsul cu caracter unic în piață, până în momentul de față.

 

Mod de utilizare

Aplică în palmă 1-5 ml din Gelul Dezinfectant cu Efect Încălzitor și masează, apoi, mâinile, fără să uiți de încheieturi, spațiile interdigitale și cele din jurul unghiilor, până la uscarea completă. Procesul nu necesită clătire. Senzația de căldură resimțită poate să difere de la persoană la persoană, în funcție de caracteristicile pielii, de aceea recomandăm să testezi produsul pe podul palmei. Mai apoi vei putea aprecia de unul singur cantitatea de produs necesară pentru utilizare.

Utilizează Gelul Dezinfectant cu Efect Încălzitor doar pentru dezinfectarea mâinilor și nu atinge zona ochilor, nasul sau gura, imediat după aplicare. Ai grijă să nu utilizezi produsul pe răni deschise!

 

Compoziție

Compoziția Gelului Dezinfectant cu Efect Încălzitor a fost gândită până în cele mai mici detalii, pentru a putea fi folosit în orice circumstanță. Gelul de mâini dezinfectant cu efect încălzitor conține un amestec omogen de Vanillyl Butyl Ether, adeseori utilizat în industria cosmetică și de îngrijire personală, dar și un procent de 70% alcool, ceea ce îl face eficient în lupta împotriva microbilor și bacteriilor. Produsul acționează în timp, inducând un efect de încălzire, fără să irite pielea, oferind mâinilor o senzație de catifelare, grație agenților emolienți prezenți în compoziția sa.

 

Precomandă

Înscrie-te pentru precomenzi online, pe site-ul oficial Casa Lebăda, și vei beneficia de un preț promoțional, valabil doar pentru precomandă. Nu pierde ocazia și pune-l în coș din timp!

Ia-l cu tine oriunde! Firește, ne-am gândit la nevoile tale, așa că am ambalat produsul în două variante care să îți permită să îl utilizezi ori de câte ori ai nevoie. Gelul Dezinfectant cu Efect Încălzitor este un produs unic pe piață din privința caracteristicilor. Produsul va fi disponibil în două cantități: varianta de buzunar, de 50 ml și varianta de birou/casă, de 500 ml.

Dacă ești nerăbdător să testezi noul produs, intră pe site și precomandă! Te vei putea bucura în curând de efectele benefice ale noului Gel Dezinfectant cu Efect Încălzitor. Alege gelul de mâini dezinfectant avizat cu 70% alcool, pe site-ul Casa Lebada. Comandă și rămâi în siguranță!

 

Despre noi

Fabrica Casa Lebăda, producător român cu tradiție din 1993, cu prima fabrică de producție hipoclorit (clorul popular) din Moldova, are în prezent un portfoliu vast de dezinfectanți, produse de curățenie casnice si HORECA, precum și o divizie de productie vopsele lavabile, alchidice sub brandul deja cunoscut, EkoWeiss.