Vedete care găzduiesc nunți, botezuri și aniversări! /FOTO! Au investit sute de mii de euro în saloane de evenimente

Vedete care găzduiesc nunți, botezuri și aniversări!  În câteva cazuri, clienții nu mai au nevoie de nume sonore la evenimentele importante din viața lor căci petrec chiar în localurile acestora. Dan Bittman, Florin Călinescu ori Ilie Dumitrescu pot fi gazde la propriile saloane ori spații de evenimente.

Ilie Dumitrescu are cel mai mare centru de evenimente din Centrul Istoric al Bucureștiului

Ilie Dumitrescu organizează nunți în inima Capitalei, chiar în Centrul Istoric. În ultimii 10 ani, fostul mare fotbalist a investit milioane de euro în reconsolidarea unui han istoric pe care l-a cumpărat și care inițial a fost transformat într-o mare terasă și berărie. Ulterior fosta glorie a naționalei de fotbal a României a reamenajat spațiul. Actualemente este cel mai mare complex de săli de evenimente corporate și private din centrul Capitalei.

Petreceri de vis pe pontonul bălții lui Dan Bittman

Dan Bittman a dezvoltat în ultimii ani un întreg complex de agrement pe lângă balta pe care a concesionat-o, situată în vecinătatea Autostrăzii Soarelui. A creat spații speciale pentru pescuit, instalații de sporturi nautice pe cablu, terenuri de mini fotbal în nocturnă și, de anul trecut, datorită minihotelului pe care l-a ridicat, restaurantul și pontonul său poate găzdui și petreceri mari.

Dacă trupa în fruntea cărea se află de de aproape 40 de ani este una din formațiile care refuză nunți pe bandă, Bittman organizează mai nou astfel de petreceri pe domeniul său.

Florin Călinescu găzduieste nunți ”acasă” la el. Are un local chiar în Parcul Herăstru

Florin Călinescu a investit enorm în mărirea proprietății sale, un fost restaurant din Parcul Herăstrău, pe care l-a transformat într-un spațiu de evenimente. Dacă inițial și-a dorit ca spațiul să devină un mic teatru-restaurant, după perioada restricțiilor sociale, locul s-a redeschis doar pentru evenimente private.

Vedete care găzduiesc nunți, botezuri și aniversări! Marea handbalistă Cristina Florică și-a făcut salon de nunți cu fonduri europene

Cristina Florică, vedeta echipei de handbal SCM Rm Vâlcea și a naționalei, și-a deschis o sală de evenimente- una de cinci stele- chiar în localitatea unde s-a născut, Crețani. Sala sportivei are o capacitatede 400 de locuri și a fost ridicată și cu fonduri europene. Tatăl Cristinei speră să continue investiția și cu un complex de recuperare medicală, mai ales că în imediata vecinătate a salonului de evenimente s-a dscoperit un izvor de apă termală.

Angela Rusu face eforturi să refacă salonul său de evenimente care a ars în 2020

Și Angela Rusu a investit o avere în cel mai mare salon de evenimente din Gherla, orașul său natal. Însă, după incendiul care l-a mistuit în 2020, la câteva luni de la inaugurarea sa, artista face eforturi să-l refacă. Sala principală a ballroom-ului folcloristei avea o capacitate de 500 de persoane .

Constantin Eneceanu, unul din regii nunților la români, a băgat 200.000 de euro în propriul salon de nunți din localitatea sa natală, Filiași. Unde cântă deseori, cu discount!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed