AcasăExterne​VIDEO Viral cu dansul victoriei. Militarii ucraineni au făcut adevărate coregrafii înainte...

​VIDEO Viral cu dansul victoriei. Militarii ucraineni au făcut adevărate coregrafii înainte de a elibera complet orașul Lyman

Moralul armatei ucrainene este foarte ridicat după ce au reușit să elibereze complete orașul Lyman, lucru confirmat duminică și de președintele ucrainean Volodimir Zelenki, soldații lui apărând în mai multe clipuri pe rețelele de socializare executând coregrafii în cinstea victoriei.

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenskiy, a declarat duminică că orașul cheie Lyman din estul țării, Lyman, a fost “eliberat complet” de forțele rusești, la o zi după ce Moscova a declarat că trupele sale au decis să se retragă din bastionul lor de luni de zile din nordul regiunii Donețk, transmite Reuters.

“Începând cu ora 12.30, Lyman este complet curățat”, a declarat Zelenski într-un scurt clip video postat pe canalul său Telegram.

“Când vedeți că trupele ucrainene sunt pe cale să îl încercuiască pe Lyman”, a scris jurnalistul ucrainean Oleksiy Sorokin de la Kyiv Independent, care a postat pe Twitter videoclipul, vizionat de peste 1.7 milioane de ori.

O altă înregistrare video distribuită pe Twitter ar arăta trupele ucrainene care se balansează dintr-o parte în alta în timp ce se îndreaptă spre Lyman.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.