AcasăMoney&PeopleVirgil Ianțu, plătit să spună că are coronavirus? Cum a reacționat prezentatorul...

Virgil Ianțu, plătit să spună că are coronavirus? Cum a reacționat prezentatorul Tv

Din fericire, Virgil Ianțu a avut o formă ușoară de coronavirus și nu a fost nevoit să fie internat în spital, astfel că timp de două săptămâni a stat izolat la domiciliul.

Prezentatorul TV a vorbit despre simptomele pe care le-a avut, dar și cât de mult i-au fost afectați plămânii.

„Nu am fost internat, am avut o formă ușoară. Am pierdut gustul și mirosul. Am avut o stare neplăcută vreo patru zile. Acum sunt bine, nu m-am panicat. Am stat două săptămâni acasă, apoi am făcut și investigații, am plămânii afectați sub 10%. Nu au fost probleme’, a povestit prezentatorul în cadrul unei emisiuni TV.

În vârstă de 49 de ani, Virgil Ianțu a povestit că după ce a fost confirmat cu noul coronavirus, primele patru zile au fost destul de neplăcute, iar starea s-a accentuat ulterior.

Nici acum, când cazurile de COVID-19 au depășit numărul de 4000 în România în doar 24 de ore, unii oameni nu cred în totalitate în existența virusului. Virgil Ianțu a fost acuzat că a primit bani să spună că are coronavirus, iar reacția lui acidă nu a întârziat să apară.

„E trist că oamenii gândesc că am luat bani să promovez așa ceva. Oamenii mor, zilnic. Ei tot bani au primit? E un subiect ridicol, penibil. Pe mine nu mă ating vorbele neadevărate. Nu mai suntem la teorii, suntem departe. Am răspuns ironic pe Internet că am luat 60 de lei’., a spus vedeta.

Ultimele Articole