Vlad Stan va vorbi la RoNewMedia despre start-up-uri şi modul în care acestea pot atrage fonduri

0
5
Vlad  Stan va vorbi  la RoNewMedia despre start-up-uri şi modul în care acestea pot atrage fonduri

Vlad Stan are peste 11 ani experienţă în antreprenoriat, a  fost  implicat în lansarea a mai mult de 20 de proiecte online şi, printre altele, este fondator al fondului  SeedMoney şi al clubului de afaceri BucharestHubb, ambele dedicate antreprenorilor din zona digitală.

Vlad Stan îl va avea invitat la workshop-ul său pe Ed J Frank de la Bootcamp Ventures.

 

Compania fondată de Frank oferă suport iniţiatorilor de proiecte digitale inovatoare din punct de vedere al modelului de business şi posibilităţilor de monetizare, punându-i în legătură cu investitori din Statele Unite, Israel şi Europa.

Frank va participa de asemenea şi la Preparing for a Successful Handshake with an Investor, cel de-al doilera workshop adresat antreprenorilor online şi IT&C aflaţi în căutare de finanţări, susţinut de VentureConnect.

Conferinţa internaţională Ronewmedia 5.0 va găzdui, în plus, prezentări şi workshop-uri conduse de profesionişti de la Facebook, Google, Microsoft, Yahoo, Orange – France Telecom Group, Digitas North America – Publics Group; Zarmon Goldman DDB – Tribal DDB Israel; Netlog, Smart Adserver – Axel Springer Group; şi Kit Digital.

În paralel se va desfăşura expoziţia de înaltă tehnologie RoHiTech şi se vor decerna Premiile RoWebCampaigns, competiţie în care concurează 27 de agenţii care au înscris peste 160 de lucrări de webdesign, Web TV, execuţii şi campanii online.

Cei care doresc să participe la eveniment se pot înregistra ronewmedia.ro până mâine seară, ora 18:00. Noutăţile Ronewmedia 5.0 vor fi prezentate atât pe site, cât şi în conturile de social media, Twitter.com/ronewmedia şi Facebook.com/ronewmedia.

Organizată anul acesta timp de două zile, la Crystal Ballroom & Events, Ronewmedia este susţinută, şi de aceasta dată, de Orange, în calitate de partener principal, dar şi de alţi sponsori de prestigiu printre care Microsoft, Mediacafe, Smart AdServer, NewHOST şi BitDefender.