AcasăExterneVladimir Putin le dă bani ucrainenilor care vin în Rusia. Ce lege...

Vladimir Putin le dă bani ucrainenilor care vin în Rusia. Ce lege a promulgat liderul de la Moscova

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat un decret care introduce beneficii financiare pentru persoanele care au părăsit Ucraina pentru a veni în Rusia, potrivit Sky News.

Decretul, publicat pe un portal guvernamental, arată că vor fi acordate plăți lunare de pensii de 10.000 de ruble (141,14 lire sterline) persoanelor care au fost forțate să părăsească teritoriul Ucrainei începând cu 18 februarie.

Persoanele cu dizabilități vor fi, de asemenea, eligibile pentru același sprijin lunar, în timp ce femeile însărcinate au dreptul la o prestație unică.

Decretul precizează că plățile vor fi efectuate pentru cetățenii Ucrainei și pentru autointitulatele Republici Populare Donețk și Luhansk – două entități separatiste susținute de Rusia din estul Ucrainei pe care Moscova le-a recunoscut ca independente în februarie, într-o mișcare condamnată de Ucraina și de Occident.

Amintim faptul că anterior, Vladimir Putin a ordonat ca fiecare persoană care a sosit în Rusia din Donețk și Luhansk să primească o plată de 10.000 de ruble.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.