x


  • EUR
    4.8590
    USD
    4.1269
string(12) "publicfeedcp"

”Vocea României” se anulează din cauza Covid 19! S-a oprit și castingul

Pentru a nu avea parte de ”surprize” neplăcute din cazua noului coronavirus, așa cum s-a mai întâmplat recent, două producții Antena 1, Pro TV renunță la popularul show de televiziune ”Vocea României”.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 15.08.2020, 11:05

Emisiunea dedicată talentelor muzicii nu va fi în grila Pro TV de la toamnă așa cum s-a întâmplat an de an, în ultimii nouă. Oficialii postului de televiziune confirmă că au anulat castingul din cauza riscului ce-l reprezintă pandemia actuală.

”Confirmăm faptul că ”Vocea României” nu va face parte din grila de toamnă. Ținând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul și filmările pentru cel de-al zecelea sezon Vocea României. Siguranța angajaților nostri și a concurenților care participă la talent show-uri este prioritară. De asemenea, din cauza pandemiei de Coronavirus, nu se știu prea multe detalii nici despre momentul în care show-ul va reveni.

Vom reveni cu detalii despre viitorul sezon când contextul ne va permite”, transmit reprezentanții Pro TV.Așa că, de la toamnă, având în vedere că nici concerte nu se organizează, Irina Rimes, Tudor Chirilă, Hpria Brenciu șli Smiley vor avea parte de o prelungire de concediu,

În schimp, Antena 1 este dispusă să riște și va avea în grijă ”X-Factor”. Audițiile vor fi doar în București, nu și în alte orașe”, în contextul pandemiei de Covid-19.

Aproape mereu, X-Factor și Vocea României erau pe același interval orar.