AcasăEuropaVolodimir Zelenski sfidează Rusia: Toți propagandiștii ruși mint

Volodimir Zelenski sfidează Rusia: Toți propagandiștii ruși mint

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, sfidează Rusia și lansează acuzații extrem de dure.

Liderul de la Kiev a declarat că rușii mint atunci când spun că atacurile teroriste din Ucraina împiedică înaintarea forțelor Kievului, pentru că armata ucraineană demonstrează contrariul, scrie RBC, potrivit Rador.

“Propagandiștii ruși mint când spun că această teroare împotriva infrastructurii noastre și a oamenilor poate încetini cumva acțiunile active ale armatei noastre sau poate crea unele dificultăți pentru apărarea noastră”, a zis Zelenski, într-un mesaj video.

Totodată, Zelenski a adăugat că ucrainenii sunt uniți și știu sigur că Rusia nu are nicio șansă să câștige acest război. Potrivit liderului de la Kiev, Forțele Armate ale Ucrainei primesc tot ce este necesar pentru a proteja ţara. “Și, în fiecare zi, iar aici subliniez că, în fiecare zi, merg înainte”, a adăugat acesta.

Trupele ruse au tras sâmbătă 36 de rachete asupra Ucrainei, dar cele mai multe au fost doborâte de ucraineni. Ruşii au lovit în special regiunile de vest ale ţării. Prin urmare, oraşul Rivne a rămas parțial fără energie electrică, iar instalația energetică avariată din oraşul Luțk (regiunea Volin) nu mai poate fi restaurată.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.